Farro Minestrone cu varză de Bruxelles, dovleac și castane

Farro Minestrone cu varză de Bruxelles, dovleac și castane
Farro Minestrone cu varză de Bruxelles, dovleac și castane ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 327 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână alac, ceapă, dovlecei de nucă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pansament cu varză de Bruxelles și dovleac, Bacon Varza De Bruxelles Butternut Squash Flatbread, și O tigaie pui de lămâie cu dovleac și varză de Bruxelles.

Instrucțiuni

1
Așezați alac într-o cratiță mare. Acoperiți cu apă până la 2 inci deasupra ortografiei; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AlacAlac
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se scurge; pus deoparte.
3
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Adăugați ceapa, morcovul, țelina, pancetta și usturoiul; saut 8 minute sau până când amestecul este foarte parfumat și începe să se rumenească. Se amestecă în bulion și vin, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
MorcovMorcov
țelinățelină
UsturoiUsturoi
BulionBulion
CeapăCeapă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați castane, dovlecei, varză de Bruxelles și piper; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 10 minute. Se amestecă spelta și roșiile; acoperiți și gătiți 10 minute. Se toarnă aproximativ 1 cană de supă în fiecare din cele 6 boluri; se presară uniform cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
CastaneCastane
TomateTomate
BrânzăBrânză
PiperPiper
Suc De FructeSuc De Fructe
AlacAlac
SupăSupă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
PolonicPolonic

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista