Farro cu ardei grași roșii dulci, Kale și brânză de capră
Farro cu ardei grași roșii dulci, Kale și brânză de capră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 2 și costă $3.39 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 879 calorii. 79 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de farro, zahăr, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată Kale și Farro cu brânză de capră îmbătrânită, Mini Ardei Grași Umpluți Cu Brânză De Capră, și Ardei Grași Umpluți Cu Brânză Quinoan Și Capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați farro, un vârf mare de sare și 4 căni de apă într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere la foc mare, reduceți focul pentru a menține un foc mic și gătiți până când farro este fraged, 25 până la 30 de minute. Când ați terminat, scurgeți farro într-o strecurătoare. Într-un castron mare, amestecați împreună 1 1/2 linguri ulei de măsline, 1/2 lingură oțet, 1/2 lingură zahăr, 1/2 linguriță oregano și un vârf de sare.
Adăugați farro în castron și amestecați până se îmbracă. Pune deoparte.
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie medie la foc mediu până când strălucește.
Adăugați o mână de varză și amestecați până devine verde strălucitor și se ofilește, apoi adăugați încă o mână. Continuați procesul până când s-a adăugat toată varza.
Se toarnă 1/4 cană de apă și se fierbe. Apoi reduceți căldura la foc mic, acoperiți tigaia și gătiți până când varza este fragedă, dar are încă o textură, 8 până la 10 minute.
Transferați kale într-un castron și puneți-l deoparte. Ștergeți tigaia.
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie medie la foc mediu mic până când sclipesc.
Adăugați ardei tăiați felii, aruncați bine, apoi acoperiți tigaia. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ardeii sunt fragede, dar mai au ceva crocant, aproximativ 8 minute.
Se amestecă împreună cele 2 linguri de oțet, 1 lingură de zahăr, 1 linguriță de oregano și un vârf de sare într-un castron și apoi se toarnă în tigaie. Se amestecă bine și se gătește timp de 2 până la 3 minute.
Adăugați kale în tigaie și amestecați până se combină. Se condimentează cu sare.
Împărțiți farro între două boluri mari și acoperiți fiecare cu jumătate din amestecul de ardei roșu și kale și brânză de capră.