Farro cu anghinare și salată de ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 550 calorii, 16g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $3.66 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă din alimente și vin necesită sare și piper, brânză Grana padano, vin și bulion de pui. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce e bine. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Farro cu anghinare și salată de ierburi, Salată Farro cu roșii uscate la soare și anghinare, și Salată Farro Cu Anghinare Marinată, Nasturel Și Feta.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare, topiți 2 linguri de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați morcovul, rădăcina de țelină, ceapa, țelina tăiată cubulețe și frunza de dafin și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când legumele se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Telina
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
3
Adăugați farro și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Farro
4
Adăugați vinul și gătiți, amestecând ocazional, până se absoarbe complet, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați jumătate din bulion și gătiți, amestecând ocazional, până se absoarbe complet, aproximativ 12 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
6
Adăugați bulionul rămas și gătiți, amestecând ocazional, până se absoarbe complet, cu aproximativ 12 minute mai mult. Aruncați frunza de dafin. Se amestecă brânza rasă împreună cu anghinarea și restul de 2 linguri de unt până la crem. Lingură în boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1-1/2 Cani De Biscuiti
Sos De Afine, Pentru Servire
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Într-un castron mediu, aruncați țelina feliată și frunzele de țelină cu pătrunjelul, arpagicul și tarhonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paine Pentru Sandvici, Prajita Si Maruntita
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Adăugați oțetul și uleiul, condimentați cu sare și piper și aruncați. Puneți salata peste farro, garnisiți cu așchii de brânză și serviți.