Farfalle cu slănină și andive
Farfalle cu slănină și andive ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 764 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,7 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, coajă de lămâie, farfalle și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Gratin de andive belgiene cu slănină (Gratin D ' endives Ardennaise), Farfalle Cu Bacon & Reducere Stoc De Pui, și Farfalle Cu Bietă, Ciuperci, Slănină Și Trei Brânzeturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, fierbeți bulionul de pui la foc mare până se reduce la 1 cană, aproximativ 20 de minute.
Între timp, într-o oală mare cu apă sărată clocotită, gătiți farfalle până când este al dente.
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați slănina și gătiți la foc moderat până când sunt ușor crocante, aproximativ 7 minute.
Transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime.
Adăugați andivele și usturoiul în tigaie și gătiți la foc moderat, aruncând, până când andivele sunt doar ofilite, dar încă crocante, aproximativ 4 minute.
Scurgeți farfalle și adăugați-l în tigaie.
Adăugați bulionul de pui redus, pătrunjelul, coaja de lămâie și slănina și aruncați bine.
Se ia de pe foc. Se amestecă parmezanul și se condimentează pastele cu sare și piper.
Transferați într-un castron mare și serviți imediat.