Farfalle cu roșii, ceapă și spanac
Farfalle cu roșii, ceapă și spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.35 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 386 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți oțet de vin, oregano, roșii de struguri și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin alb ai putea urma acest curs principal cu Tort De Catifea Rosie ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Farfalle Cu Pui, Roșii, Ceapă Caramelizată Și Capră C, Farfalle cu pui, roșii, ceapă caramelizată și brânză de capră, și Quinoa neagră cu spanac, roșii și ceapă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare de apă la fiert cu 1 lingură de sare.
Adăugați paste și gătiți conform instrucțiunilor pachetului; scurgeți.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și oregano; sotati 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Adăugați usturoi; sotati 2 minute.
Adăugați roșiile și oțetul; sotati 3 minute sau până când roșiile încep să se înmoaie.
Adăugați paste și spanac; gatiti 1 minut.
Se ia de pe foc și se amestecă Parmigiano-Reggiano, rămânând 1 lingură ulei, rămânând 1/4 linguriță sare și piper.