Fantezii fondante cu lămâie și lavandă

Fantezii fondante cu lămâie și lavandă
Reteta de lamaie si lavanda fondant fantezii pot fi făcute în aproximativ 1 oră și 45 de minute. Acest hor d ' oeuvre are 558 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 83 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați pachetul de zahăr fondant, lavandă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 11%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fantezii fondante Festive, Ceai de lavandă, lămâie și miere de la Wolds way Lavender Farm, și Tort cu fondant cu lămâie.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ungeți și tapetați o cutie pătrată de 20 cm cu pergament de copt.
3
Puneți untul, zahărul, ouăle, iaurtul, făina și praful de copt într-un castron mare și bateți cu un tel electric până se omogenizează. Puneți vârful în forma de tort și neteziți blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Coaceți timp de 45-50 de minute până când a crescut și a devenit auriu, iar o frigăruie introdusă iese curată. Se lasă să se răcească 10 minute în cutie, apoi se întoarce pe o grătar pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Măcinați lavanda într-o pulbere folosind un pistil și mortar. Pentru a face glazura de unt, bateți untul și zahărul glazurat împreună până devin palide și pufoase. Împărțiți amestecul în 2 boluri, adăugați coaja de lămâie într-un lot și lavanda în celălalt, apoi amestecați fiecare pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
6 Cesti Sau Zahar6 Cesti Sau Zahar
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Transferați glazurile în 2 pungi de conducte.
7
Când buretele s-a răcit complet, folosiți un cuțit mare zimțat pentru a îndepărta partea superioară și pentru a vă oferi o suprafață plană. Întoarceți tortul, astfel încât partea cea mai plată să devină partea de sus. Tăiați cu grijă marginile, apoi tăiați buretele în 16 pătrate. Folosiți o riglă dacă doriți să aibă aceeași dimensiune.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
8
Periați partea superioară și părțile laterale ale fiecărui pătrat de burete cu puțină gem. Puneți o cupolă mică de glazură de unt pe fiecare burete, 8 cu glazură de lavandă și 8 cu lămâie. Răciți prăjiturile cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Cesti Sau Zahar6 Cesti Sau Zahar
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
GemGem
9
Cerneti zaharul glazurat fondant intr-un castron mare si adaugati suficienta apa pentru a face o glazura groasa, dar turnabila. Puneți puțină glazură albă într-o pungă de sandwich sau o pungă de conducte pentru a o folosi mai târziu. Împărțiți glazura rămasă în 2 boluri, vopsiți un lot galben lămâie și celălalt liliac pal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
10
Scoateți bureții din frigider și transferați-i într-o grătar, așezând raftul pe o tavă pentru a prinde picăturile. Puneți puțină glazură peste fiecare burete, liliac pentru fanteziile cu aromă de lavandă și galben pentru lămâie. Folosiți un cuțit mic pentru a întinde glazura pe părțile laterale ale buretelui pentru a le acoperi complet pe fiecare. Se lasă să se fixeze 30 de minute, apoi se acoperă prăjiturile cu un al doilea strat de glazură pentru a da o suprafață netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Cesti Sau Zahar6 Cesti Sau Zahar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit De PaletăCuțit De Paletă
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
11
Stropiți glazura albă peste prăjituri și decorați cu puțină coajă de lămâie și muguri de lavandă. Se lasă la setat 1 oră la temperatura camerei înainte de servire. Va dura 2-3 zile într-o cutie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
6 Cesti Sau Zahar6 Cesti Sau Zahar
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista