Fantezii fondante cu lămâie și lavandă
Reteta de lamaie si lavanda fondant fantezii pot fi făcute în aproximativ 1 oră și 45 de minute. Acest hor d ' oeuvre are 558 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 83 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați pachetul de zahăr fondant, lavandă, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 11%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fantezii fondante Festive, Ceai de lavandă, lămâie și miere de la Wolds way Lavender Farm, și Tort cu fondant cu lămâie.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Ungeți și tapetați o cutie pătrată de 20 cm cu pergament de copt.
Puneți untul, zahărul, ouăle, iaurtul, făina și praful de copt într-un castron mare și bateți cu un tel electric până se omogenizează. Puneți vârful în forma de tort și neteziți blatul.
Coaceți timp de 45-50 de minute până când a crescut și a devenit auriu, iar o frigăruie introdusă iese curată. Se lasă să se răcească 10 minute în cutie, apoi se întoarce pe o grătar pentru a se răci complet.
Măcinați lavanda într-o pulbere folosind un pistil și mortar. Pentru a face glazura de unt, bateți untul și zahărul glazurat împreună până devin palide și pufoase. Împărțiți amestecul în 2 boluri, adăugați coaja de lămâie într-un lot și lavanda în celălalt, apoi amestecați fiecare pentru a combina.
Transferați glazurile în 2 pungi de conducte.
Când buretele s-a răcit complet, folosiți un cuțit mare zimțat pentru a îndepărta partea superioară și pentru a vă oferi o suprafață plană. Întoarceți tortul, astfel încât partea cea mai plată să devină partea de sus. Tăiați cu grijă marginile, apoi tăiați buretele în 16 pătrate. Folosiți o riglă dacă doriți să aibă aceeași dimensiune.
Periați partea superioară și părțile laterale ale fiecărui pătrat de burete cu puțină gem. Puneți o cupolă mică de glazură de unt pe fiecare burete, 8 cu glazură de lavandă și 8 cu lămâie. Răciți prăjiturile cel puțin 1 oră.
Cerneti zaharul glazurat fondant intr-un castron mare si adaugati suficienta apa pentru a face o glazura groasa, dar turnabila. Puneți puțină glazură albă într-o pungă de sandwich sau o pungă de conducte pentru a o folosi mai târziu. Împărțiți glazura rămasă în 2 boluri, vopsiți un lot galben lămâie și celălalt liliac pal.
Scoateți bureții din frigider și transferați-i într-o grătar, așezând raftul pe o tavă pentru a prinde picăturile. Puneți puțină glazură peste fiecare burete, liliac pentru fanteziile cu aromă de lavandă și galben pentru lămâie. Folosiți un cuțit mic pentru a întinde glazura pe părțile laterale ale buretelui pentru a le acoperi complet pe fiecare. Se lasă să se fixeze 30 de minute, apoi se acoperă prăjiturile cu un al doilea strat de glazură pentru a da o suprafață netedă.
Stropiți glazura albă peste prăjituri și decorați cu puțină coajă de lămâie și muguri de lavandă. Se lasă la setat 1 oră la temperatura camerei înainte de servire. Va dura 2-3 zile într-o cutie.