Fannie Farmer ' s Classic macaroane și brânză la cuptor

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați macaroanele și brânza clasice de la Fannie Farmer. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 862 calorii, 27G de proteine, și 56G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați macaroane, făină, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Fannie Farmer ' s Classic macaroane și brânză la cuptor, Macaroane și brânză clasice la cuptor ale lui Fannie Farmer, și Macaroane Și Brânzeturi Clasice La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. 2 gătiți și scurgeți macaroanele conform instrucțiunilor pachetului; puneți deoparte.3 într-o cratiță mare topiți untul.4
Adăugați făina amestecată cu sare și piper, folosind un tel pentru a amesteca până se omogenizează bine.5
Se toarnă lapte și smântână treptat; amestecând constant.6 aduceți la punctul de fierbere și fierbeți 2 minute (amestecând constant).7 reduceți căldura și gătiți (amestecând constant) 10 minute.8
Adăugați cheddar mărunțit puțin câte puțin și fierbeți încă 5 minute sau până când brânza se topește.9 opriți flacăra.10
Adăugați macaroane în cratiță și aruncați pentru a acoperi cu sosul de brânză.11
Transferați macaroanele într-un vas de copt cu unt.12
Coaceți 20 de minute până când blatul se rumeneste.14 (de asemenea, puteți congela această rețetă în pungi cu fermoar pentru utilizare ulterioară-după ce ați amestecat macaroanele împreună cu sosul de brânză, lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de a adăuga la congelator - în general, o scot cu o seară înainte și Las macaroanele și brânza să ajungă la temperatura camerei; apoi adaug macaroanele și brânza într - un vas de copt cu unt, presăr cu pesmet și apoi coace timp de 20 până la 30 de minute, până se rumenesc deasupra și clocotesc.