Fannie Farmer ' s Classic macaroane și brânză la cuptor

Fannie Farmer ' s Classic macaroane și brânză la cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați macaroanele și brânza clasice de la Fannie Farmer. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 862 calorii, 27G de proteine, și 56G de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați macaroane, făină, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Fannie Farmer ' s Classic macaroane și brânză la cuptor, Macaroane și brânză clasice la cuptor ale lui Fannie Farmer, și Macaroane Și Brânzeturi Clasice La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
1 Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. 2 gătiți și scurgeți macaroanele conform instrucțiunilor pachetului; puneți deoparte.3 într-o cratiță mare topiți untul.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
2
Adăugați făina amestecată cu sare și piper, folosind un tel pentru a amesteca până se omogenizează bine.5
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Se toarnă lapte și smântână treptat; amestecând constant.6 aduceți la punctul de fierbere și fierbeți 2 minute (amestecând constant).7 reduceți căldura și gătiți (amestecând constant) 10 minute.8
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LapteLapte
4
Adăugați cheddar mărunțit puțin câte puțin și fierbeți încă 5 minute sau până când brânza se topește.9 opriți flacăra.10
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Cheddar MărunțităBrânză Cheddar Mărunțită
BrânzăBrânză
5
Adăugați macaroane în cratiță și aruncați pentru a acoperi cu sosul de brânză.11
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
MacaroaneMacaroane
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Transferați macaroanele într-un vas de copt cu unt.12
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Se presară cu pesmet.13
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
8
Coaceți 20 de minute până când blatul se rumeneste.14 (de asemenea, puteți congela această rețetă în pungi cu fermoar pentru utilizare ulterioară-după ce ați amestecat macaroanele împreună cu sosul de brânză, lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de a adăuga la congelator - în general, o scot cu o seară înainte și Las macaroanele și brânza să ajungă la temperatura camerei; apoi adaug macaroanele și brânza într - un vas de copt cu unt, presăr cu pesmet și apoi coace timp de 20 până la 30 de minute, până se rumenesc deasupra și clocotesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane și BrânzăMacaroane și Brânză
PesmetPesmet
Sos De BrânzăSos De Brânză
MacaroaneMacaroane
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista