Falafel
Falafel ar putea fi doar middl Est rețetă pe care o căutați. O porție conține 332 calorii, 11g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de salată iceberg, piper, fasole garbanzo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 32 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Încercați falafel | cum se face falafel / falafel cu năut, Regele falafelului și falafelul lui Shawarma din ' New York a la Cart, și Falafel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați toate ingredientele falafel, cu excepția uleiului, în vasul unui robot de bucătărie echipat cu o lamă de oțel. Amestec de impulsuri până la măcinarea grosieră.
Se transferă într-un castron sau recipient și se dă la frigider, acoperit, timp de câteva ore.
Formați amestecul de falafel în bile de dimensiunea nucilor și apăsați pentru a aplatiza.
Încălziți 4 inci de ulei la 375 grade F într-o oală adâncă sau o friteuză adâncă. Prăjiți aproximativ 6 bile simultan timp de aproximativ 4 minute sau până se rumenesc.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Umpleți fiecare pita cu 4 bile de falafel, roșii tocate, salată și tahini.