Fajitas De Vită
Fajitas de vită este un fără lactate felul principal. Această rețetă face 2 porții cu 926 calorii, 44G de proteine, și 58G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.97 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână friptură de flanc de vită, ulei vegetal, salsa și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Fajitas De Vită, Fajitas De Vită, și Fajitas De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați uleiul, sucul de lămâie, usturoiul, coaja de lămâie, pudra de chili și piperul.
Așezați jumătate într-o pungă de plastic resigilabilă; acoperiți și refrigerați marinada rămasă.
Adăugați carne în pungă. Sigilați și întoarceți la strat; la frigider timp de 4-8 ore.
Scurgeți și aruncați marinada. Într-o tigaie, încălziți marinada rezervată.
Adăugați carne și ceapă verde. Gatiti si amestecati pana cand carnea ajunge la coacerea dorita. Folosind o lingură cu fante, așezați aproximativ 1/2 cană de amestec de carne în centrul fiecărei tortilla. Se acoperă cu salsa, dacă se dorește. Îndoiți părțile peste amestecul de carne.