Fajitas cu carne de porc la grătar cu aragaz lent ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 18. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 391 calorii, 21g de proteine, și 10g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți guacamole, ardei grași și ceapă, pudră de chili și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 45 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce e bine. Încercați Fajitas De Porc Tras La Grătar Cu Aragaz Lent, Fajitas De Porc Cu Aragaz Lent, și Carne De Porc Trasă La Grătar Într-Un Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți carnea de porc în aragaz lent de 3 până la 4 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Așezați ceapa deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Se amestecă sosul de grătar, salsa, pudra de chili și chimenul într-un castron mic; se toarnă peste carne de porc și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Dientes De Ajo
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Acoperiți și gătiți la foc mic, setând 8 până la 10 ore.
5
Scoateți carnea de porc din aragaz; așezați pe tabla de tăiat. Se taie carnea de porc, folosind 2 furci. Întoarceți carnea de porc la aragaz și amestecați bine. Se amestecă legumele și sarea. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți și gătiți 30 de minute sau până când amestecul este fierbinte și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
6
Folosind o lingură cu fante pentru a îndepărta amestecul de porc din aragaz, umpleți fiecare tortilla cu 1/2 cană amestec de porc. Îndoiți un capăt al tortilla în sus cu aproximativ 1 inch peste umplutură; pliați părțile din dreapta și din stânga peste capătul pliat, suprapunându-se. Îndoiți capătul rămas în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
7
Se servește cu brânză, guacamole și smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 68 de dolari.