Fajitas de friptură cu var proaspăt
Fajitas de friptură cu var proaspăt este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 36g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 455 calorii. Pentru $4.8 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este perfect pentru ziua valentin. Mergeți la magazin și ridicați roșii cherry, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Fajitas de friptură cu Guacamole proaspete, Fajitas cu friptură de fustă cu var și piper negru, și Fajitas de Carne (friptură Fajitas).
Instrucțiuni
Făină caldă sau tortilla de porumb aranjați fripturile în vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci; se presară sare și piper.
Combinați 2 linguri de suc de lămâie și următoarele 5 ingrediente într-un castron mediu.
Se toarnă amestecul de ceapă peste fripturi; întoarceți-vă să acoperiți uniform.
Se lasa la marinat 10 minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Adăugați fripturi cu amestec de ceapă. Gatiti fripturile 1 minut pe fiecare parte.
Adăugați roșiile și busuiocul. Continuați să gătiți fripturi până la coacerea dorită, întorcându-vă ocazional, cu aproximativ 3 minute mai mult pentru mediu-rar.
Se presară amestecul cu 1 lingură de suc de lămâie. Gatiti 1 minut mai mult pentru a amesteca aromele.
Transferați fripturile pe suprafața de lucru.
Tăiați bobul pe o diagonală ușoară în benzi groase de 1/2 inch.
Transferați fajitas în castron și serviți cu tortilla.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Miranda Lambert County Road Merlot vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Miranda Lambert County Road Merlot Vin]()
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.