Rețeta Fajitas Rib-Eye pe grătar este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $ 8.53 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 53G de grăsime, și un total de 1024 calorii. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos de soia, usturoi, guacamole și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma tortilla, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Rețete similare includ Fajitas Cu Grătar Mixt, Pappasitos Mixed Grill Fajitas, și Cum se face puiul la grătar pe aragaz (metoda ușoară a tigaiei la grătar).
Instrucțiuni
1
Într-o ceașcă de măsurare mare (4 cani), combinați sosul de soia, sucul de lămâie, sosul Worcestershire, usturoiul, vinul și uleiul vegetal pentru a face marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Ulei Vegetal
Suc De Lămâie
Sos De Soia
Marinada
Usturoi
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
2
Puneți fripturile într-o pungă de plastic mare, grea, cu auto-etanșare, turnați marinada, sigilați și dați-le la frigider timp de cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
3
Preîncălziți un grătar în aer liber; Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. Grătați ardeii iute și ardeii grași întregi până când se blisterează și se rumenesc, întorcându-se cu clești la fiecare câteva minute pentru a vă asigura că se prăjesc pe toate părțile; scoateți de pe foc. Miez și sămânță-le, feliați-le pe lungime în fâșii de 1/2 inch și presărați-le cu suc de lămâie și un vârf de sare. Înfășurați-le în folie de aluminiu și păstrați-le calde la cuptor până sunt gata de servit. Înfășurați tortilele în folie și dați-le la cuptor pentru a se încălzi cu ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Suc De Lămâie
Folie
Ardei
Ardei Iute
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Fulgi De Legume
Clește
Cuptor
4
Scoateți fripturile din marinată, scurgeți-le și grătiți-le în funcție de preferințe. Grătiți feliile de ceapă împreună cu friptura, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Friptură
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Pentru a servi, feliați fripturile subțire; aranjați pe un platou mare cu ceapa feliată la grătar și ardeii iute și ardeii. Alături de platou, așezați tortilele calde și bolurile cu smântână și guacamole. Fasolea la Charra, servită în boluri mici, este un alt acompaniament clasic de fajita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Guacamol
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Ardei
Ardei Iute
Friptură
Fasole
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Variație
7
Înlocuiți carnea de vită cu piept de pui dezosat, fără piele sau creveți. Marinați puiul conform instrucțiunilor de mai sus. Pentru creveți, săriți marinada și frecați-le cu puțină sare kosher și piper înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Sare și Piper
Condimente Uscate Freca
Pui întreg
Creveți
Carne De Vită
8
Gust
9
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.