Fajitas cu ochi de coastă pe grătar

Fajitas cu ochi de coastă pe grătar
Rețeta Fajitas Rib-Eye pe grătar este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $ 8.53 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 53G de grăsime, și un total de 1024 calorii. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos de soia, usturoi, guacamole și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma tortilla, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este super. Rețete similare includ Fajitas Cu Grătar Mixt, Pappasitos Mixed Grill Fajitas, și Cum se face puiul la grătar pe aragaz (metoda ușoară a tigaiei la grătar).

Instrucțiuni

1
Într-o ceașcă de măsurare mare (4 cani), combinați sosul de soia, sucul de lămâie, sosul Worcestershire, usturoiul, vinul și uleiul vegetal pentru a face marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Ulei VegetalUlei Vegetal
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
MarinadaMarinada
UsturoiUsturoi
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
2
Puneți fripturile într-o pungă de plastic mare, grea, cu auto-etanșare, turnați marinada, sigilați și dați-le la frigider timp de cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Preîncălziți un grătar în aer liber; Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. Grătați ardeii iute și ardeii grași întregi până când se blisterează și se rumenesc, întorcându-se cu clești la fiecare câteva minute pentru a vă asigura că se prăjesc pe toate părțile; scoateți de pe foc. Miez și sămânță-le, feliați-le pe lungime în fâșii de 1/2 inch și presărați-le cu suc de lămâie și un vârf de sare. Înfășurați-le în folie de aluminiu și păstrați-le calde la cuptor până sunt gata de servit. Înfășurați tortilele în folie și dați-le la cuptor pentru a se încălzi cu ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Suc De LămâieSuc De Lămâie
FolieFolie
ArdeiArdei
Ardei IuteArdei Iute
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
CleșteClește
CuptorCuptor
4
Scoateți fripturile din marinată, scurgeți-le și grătiți-le în funcție de preferințe. Grătiți feliile de ceapă împreună cu friptura, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Pentru a servi, feliați fripturile subțire; aranjați pe un platou mare cu ceapa feliată la grătar și ardeii iute și ardeii. Alături de platou, așezați tortilele calde și bolurile cu smântână și guacamole. Fasolea la Charra, servită în boluri mici, este un alt acompaniament clasic de fajita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
GuacamolGuacamol
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
ArdeiArdei
Ardei IuteArdei Iute
FripturăFriptură
FasoleFasole
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Variație
7
Înlocuiți carnea de vită cu piept de pui dezosat, fără piele sau creveți. Marinați puiul conform instrucțiunilor de mai sus. Pentru creveți, săriți marinada și frecați-le cu puțină sare kosher și piper înainte de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Sare și PiperSare și Piper
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Pui întregPui întreg
CrevețiCreveți
Carne De VităCarne De Vită
8
Gust
9
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
10
Brutarie si Caf-ul din 199

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Fiddlestix Vineyard Pinot Noir 2016 prezintă caracteristici violete și afine, împreună cu pământ, indicii de ceai negru și un finisaj lung fumuriu.Vegan
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate54
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista