Fajitas cu friptură piperată cu Salsa de tei de roșii
Fajitas cu friptură piperată cu Salsa de lămâie de roșii ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.98 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 597 calorii, 42G de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână sare, jalapeno, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma coaja de tei, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Friptură de flanc cu piper și Salsa, Fajitas de friptură cu var proaspăt, și Fajitas de friptură cu Salsa de Mango pentru rețete similare.
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ați putea încerca este vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina Merlot Lorilai. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.