Fajita De Pui Se Topește
Pui Fajita se topește ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Acest curs principal are 510 calorii, 42G de proteine, și 19g de grăsime per portie. Pentru $ 2.24 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați salsa, ceapă, ardei gras și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Desert Salsa De Căpșuni ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui Se Topește, Salata De Pui Se Topește, și Brânză De Pui Se Topește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați puiul și gătiți și amestecați până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Se amestecă ceapa feliată și ardeii roșii și se gătește și se amestecă timp de 5 minute sau până când legumele sunt fragede. Se amestecă sucul de roșii și condimentele de taco și se amestecă bine. Gatiti amestecul pana cand sucul s-a ingrosat si puiul este bine acoperit cu sos, aproximativ 7 minute suplimentare.
Preîncălziți broilerul cuptorului și setați suportul cuptorului la aproximativ 6 centimetri de sursa de căldură.
Întindeți 2 linguri de salsa peste fiecare felie de pâine franceză. Lingurați uniform amestecul de pui deasupra pâinii cu salsa.
Presărați fiecare sandviș cu 1/4 cană brânză Cheddar.
Așezați sandvișurile sub broilerul preîncălzit și gătiți timp de 5 minute sau până când brânza se topește și începe să se rumenească.