Fajita Chili picant
Fajita Chili picant necesită aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 462 de calorii, 25 g de proteine și 29 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 8. Pentru 1,52 USD per porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână roșii conservate, ardei gras, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Super Bowl-ul va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca fel principal la preț rezonabil. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Fajita Chicken Chili, Spicy Fajita Supp și Slow Cooker Chicken Fajita Chili.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, gătiți carnea de porc, ceapa și ardeii la foc mediu până când carnea nu mai devine roz.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Se amestecă sucul V8, fasolea, roșiile, pudra de chili, sare condimentată și piper condimentat. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, neacoperit, timp de 20 de minute sau până se îngroașă ușor.
Vin recomandat: Cava, Shiraz, Grenache
Cava, Shiraz și Grenache sunt alegerile mele de top pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi și mai bine căldura. Weinert Cavas de Weinert cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Weinert Cavas de Weinert]()
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.