Faimoasa macaroane și brânză a lui Julie

Celebrele macaroane și brânză ale lui Julie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $17.18 pe portie, această rețetă acoperă 83% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 8528 calorii, 366g de proteine, și 474g de grăsime. Această rețetă servește 1. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină, brânză Colby jack și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este destul de bun. Încercați Mătușa Bettye celebru Crock Pot macaroane și brânză, Macaroane și brânză-home made macaroane și brânză este un aliment confort, care este greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele preambalate și brânza la magazin, și Faimoasa salată de macaroane a lui Vangie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați macaroanele și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme la muscatura, aproximativ 8 minute.
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă.
Topiți 3/4 cană de unt într-o cratiță la foc mediu și amestecați sare, piper negru și muștar uscat.
Adăugați ceapa, amestecați de câteva ori pentru a acoperi cu unt și gătiți până la translucid, amestecând ocazional, aproximativ 5 minute. Se amestecă treptat făina și se amestecă până se combină ușor cu untul. Se toarnă treptat laptele evaporat și se amestecă până când sosul este îngroșat și bubuit, încă 5 minute.
Amestecând constant, amestecați brânza Cheddar, brânza procesată și brânza Colby Jack până când brânzeturile s-au topit și încorporate în sos. Se amestecă brânza de vaci.
Se amestecă amestecul de brânză cu macaroanele gătite într-un castron mare, apoi se toarnă într-o tavă mare de copt.
Topiți 1/2 cană de unt într-o tigaie mare și aruncați crutoanele condimentate cu untul până când sunt bine acoperite. Apăsați crutoanele cu unt în partea superioară a macaroanelor și a brânzei.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola este bulbucată și crutoanele s-au rumenit, aproximativ 30 de minute.