Faceți Înainte Pâine Prăjită Franceză La Cuptor Cu Arțar

Faceți Înainte Pâine Prăjită Franceză La Cuptor Cu Arțar
Asigurați-arțar înainte coapte pâine prăjită franceză ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $1.83 pe portie, primești o masă de dimineață care servește 8. O porție conține 800 de calorii, 22g de proteine, și 52G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sirop de arțar, lapte, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Faceți Înainte Pâine Prăjită Franceză, Pâine Prăjită Franceză Cu Dovleac Înainte, și Caserola de pâine prăjită peste noapte: un mic dejun perfect pentru a face față pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind 1 lingură de unt, ungeți un vas de copt de 9 x 13 inci. Aruncați pâinea cu cârnați (dacă folosiți), apoi transferați în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Bateți împreună lapte, ouă, 1/4 cană zahăr, vanilie și 1/4 cană sirop de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Se toarnă amestecul de lapte peste pâine, presând pâinea în amestec cu o lingură de lemn pentru a absorbi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4
Se amestecă împreună untul rămas, zahărul și siropul de arțar, apoi se adaugă migdalele. Împrăștiați amestecul de migdale peste pâine, acoperiți și refrigerați peste noapte. A doua zi dimineață, coaceți pe raftul din mijloc al unui cuptor preîncălzit de 325 de grade F până când pâinea a început să se rumenească și migdalele sunt prăjite, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
DificultateExpert
Gata În12 hrs
Porții8
Scor De Sănătate6
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista