Fabulos Fajitas
Fabulos Fajitas ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 114 calorii. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 17. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 17 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, cilantro, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Fabulos Fajitas, Fabulos Carne De Vită Fajitas, și Fabulos Friptură Fajitas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă smântână, cilantro, sare și suc de lămâie. Acoperiți și refrigerați până când sunt gata de utilizare.
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați friptura, ceapa și ardeiul verde; gătiți și amestecați 5 până la 7 minute sau până când friptura este gătită.
Lingura amestec friptură uniform pe tortilla. Se acoperă cu amestec de smântână și salsa; se rostogoleste.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros_inclusiv din Pinot Noir. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.