Explorarea Eggnog
Reteta explorarea Eggnog ar putea satisface pofta de Sud în aproximativ 45 minute. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 323 calorii, 6g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Crăciun. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această băutură. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușuri de ou, zahăr, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Supă de fructe de mare thailandeze și explorarea coastei Oregonului, Eggnog pâine cu ciocolată cu unt brun glazură de Eggnog pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o strecurătoare cu plasă fină peste un bol mare de amestecare și lăsați-o deoparte. Într-o tigaie cu sos mediu, combinați laptele cu răzuirea bobului de vanilie și păstăia de vanilie.
Între timp, amestecați gălbenușurile și zahărul într-un bol mediu de amestecare. Când laptele începe să se aburească, turnați încet aproximativ jumătate din laptele fierbinte în amestecul de gălbenușuri, amestecând constant pentru a evita amestecarea oului. Bateți încet acest amestec de lapte-gălbenuș înapoi în laptele fierbinte rămas în tigaie.
Puneți telul deoparte și încălziți amestecul la foc mediu-mic, amestecând constant cu o lingură de lemn, până când lichidul începe să se aburească, bulele de pe suprafața lichidului s-au disipat și un deget trece pe spatele unei linguri, lasă un canal limpede, fără ca crema să sângereze ușor înapoi.
Turnați imediat amestecul fierbinte prin sita rezervată în vasul de amestecare de mai jos. Aruncați orice solide care se colectează în sită.
Dacă serviți eggnog cald, efectuați imediat următorii pași. Dacă îl serviți la rece, așezați vasul de amestecare cu cremă într-un castron mai mare umplut cu gheață și apă și amestecați amestecul ocazional până se răcește la atingere.
Transferați amestecul într-un borcan sigilat sau într-un recipient de depozitare și păstrați-l la frigider până la două zile înainte de a trece la pașii finali și de servire.
Bateți crema grea la vârfuri moi, despre consistența biciului rece. (Nu bateți prea mult sau crema va fi dificil de încorporat, rezultând un lichior de ouă cu bucăți eronate de frișcă și o textură mai puțin spumoasă.)
Adăugați lichiorul în amestecul de cremă, amestecând bine pentru a distribui. (Dacă serviți eggnog cald, încălziți ușor lichiorul înainte de a-l adăuga la cremă. Nu-l încălziți prea bine sau va amesteca crema.)
Apoi, folosind un tel de balon (bulbos, cu deschideri mari între spițe) sau o spatulă, pliați ușor frisca.
Serviți imediat în porții individuale garnisite cu un praf amplu de nucșoară sau scorțișoară.
* În general folosesc lapte integral, dar smântâna ușoară sau jumătate și jumătate poate fi înlocuită cu un produs finit și mai luxos. Se pot folosi și lapte mai slab; acestea vor produce un lichior de ouă puțin mai subțire. De asemenea, am avut succes înlocuind laptele alternativ, cum ar fi migdalele și soia, pentru o parte din laptele integral.
** Uneori înlocuiesc zahărul brun cu alb, mai ales dacă folosesc rom în rețetă. Mierea, siropul de arțar și alți îndulcitori pot fi, de asemenea, înlocuiți parțial sau integral cu zahărul, trebuie doar să știți că îndulcitorii lichizi tind să fie mai dulci decât zahărul alb și nu ar trebui înlocuiți ceașcă cu ceașcă. În schimb, înlocuiți îndulcitorii precum mierea și arțarul încetul cu încetul, după gust. Puteți adăuga puțin mai mult îndulcitor la cremă mai târziu, dacă este necesar, dar nu îl veți putea lua.
*** Romul și coniacul sau coniacul sunt poate Cele mai frecvente adăugiri, dar merită încercate și bourbonul, secara și sherry. De asemenea, s-ar putea să luați în considerare înlocuirea câtorva linguri de lichior primar la alegere cu un lichior complementar, cum ar fi Cointreau (portocală), crinculme de cacao (ciocolată), Drambuie (miere), Amaretto (migdale), Galliano (tonuri de vanilie cu plante variate) etc. Dacă decideți să omiteți complet alcoolul, încercați să adăugați 1/4 cană de suc de portocale pentru un plus de aromă.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS