Etichetă: Chilaquiles Verdes
Gatiti cartea: Chilaquiles Verdes ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 392 calorii, 14g de proteine, și 19g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână brânză feta ușoară, coriandru, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gatiti cartea: ouă-orice stil Chilaquiles, Chilaquiles Verdes, și Cina In Seara Asta: Chilaquiles Verdes.
Instrucțiuni
Puneți tomatillos, chile, ceapa și usturoiul într-o oală medie și adăugați apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până când legumele sunt moi și tomatillos devin verde pal, 15 până la 20 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Transferați cu grijă legumele fierte, împreună cu apa de gătit, într-un blender. Puree pentru câteva secunde pentru a se amesteca; asigurați-vă că țineți apăsat capacul cu un prosop de bucătărie pentru siguranță.
Adăugați 1/2 frunză de dafin, oregano, cimbru, sare și bulion. Continuați să faceți piure până se omogenizează. Ar trebui să aveți 1 litru de salsa verde.
Puneți o oală largă sau o tigaie la foc mediu-mare și acoperiți cu uleiul de porumb. Când uleiul este tulbure, se toarnă salsa verde; va bula puțin. Reduceți focul la mediu și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul este ușor îngroșat, 10 până la 15 minute. Acoperiți, reduceți focul la foarte mic și păstrați-l cald în timp ce prăjiți chipsurile.
Se toarnă uleiul vegetal într-o oală cu fund greu sau o friteuză de blat la o adâncime de aproximativ 2 inci și se încălzește la 375 și grade F la foc mediu-mare. Stivați tortilele și ventilați-le cu degetul mare pentru a le separa.
Tăiați tortilele în 8 pene ca o plăcintă.
Pentru a termina chilaquiles, descoperiți salsa verde și ridicați focul la mediu. Tocmai când începe să buleze, amestecați ouăle bătute. Gatiti-l si amestecati-l timp de aproximativ 5 secunde, pana cand oul se pene in sos, ingrosandu-l si legandu-l. Adăugați imediat chipsurile, aruncând ușor până când au absorbit suficient sos pentru a deveni moi. Aveți grijă să nu frânați jetoanele.
Presărați brânza Jack deasupra și lăsați-o să se topească.
Împărțiți chilaquile între 4 farfurii.
Presărați cu queso fresco, ceapă tocată și coriandru.
Se ornează cu crema fresca și se servește imediat.