Este un Waldorf minunat

Este un Waldorf minunat
Este un Waldorf minunat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,35 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 469 calorii. Un amestec de maioneză, piper crăpat, măr gustos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 54%. Rețete similare sunt Minunată Salată De Pepene Verde Waldorf, Minunat Plăcintă Cu Mere, și Minunat Fleică.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Tăiați merele în jumătate și îndepărtați miezul cu un baller de pepene galben. Tăiați merele în bucăți de dimensiuni medii, lăsând pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Pepene GalbenPepene Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
3
Într-un castron, aruncați merele cu oțetul de cidru. Îndoiți bine maioneza. Condimentează cu sare și piper după gust. Îndoiți nucile, stafidele, pudra de curry, țelina, menta și ceapa roșie. Reglați condimentele. La frigider cel puțin 1 oră pentru a permite încorporarea aromelor. Pentru a servi, aranjați 2 frunze de salată romaine pe farfurie și salată de lingură deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RomaineRomaine
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Hartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa GustHartie Neagra Proaspat Macinata, Dupa Gust
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista