Este mult mai bine decât Ziua Recunostintei Turcia Turcia

Este mult mai bine decât Ziua Recunostintei Turcia Turcia ar putea fi o reteta buna pentru a extinde repertoriul principal curs. Această rețetă face 3 porții cu 1487 calorii, 137g de proteine, și 94G de grăsime fiecare. Pentru $ 4.3 pe portie, această rețetă acoperă 49% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de ulei de măsline, ceapă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 77%. Încercați Ziua Recunostintei Turcia resturi Bliss: Turcia Mac-și-Cheeselets, Resturi De Ziua Recunostintei Turcia-Turcia Împachetări, și Turcia Gumbo (cu resturi de curcan Ziua Recunostintei) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Turnați uleiul de măsline într-o tigaie.
Așezați picioarele de curcan în ulei; întoarceți picioarele de mai multe ori pentru a acoperi cu ulei.
Presărați fiecare picior cu sare, piper negru și cimbru; trageți frunzele din 3 crenguțe de rozmarin și presărați pe picioarele de curcan.
Așezați restul de 3 crenguțe de rozmarin în jurul picioarelor în ulei.
Puneți bucăți de unt pe picioare; presărați fiecare picior cu usturoi și împrăștiați ceapa în tigaie.
Prăjiți picioarele în cuptorul preîncălzit până când pielea de curcan se rumeneste și sucurile se limpezesc, 1 1/2 până la 2 ore, lipind la fiecare 20 de minute. Reduceți căldura la 300 de grade F (150 de grade C) și întoarceți picioarele în tigaie. Prăjiți timp de 1 oră, bătând la fiecare 20 de minute. Reduceți căldura cuptorului la 200 de grade F (95 de grade C) și prăjiți până când pielea este maro aurie, încă aproximativ 1 oră.
Scoateți picioarele de curcan pe un platou de servire.
Pentru a face sos, mutați tigaia de prăjire cu uleiul și picăturile într-un arzător setat la foc mediu; bateți vinul de gătit și zahărul brun, amestecând până când zahărul s-a dizolvat. Folosiți biciul pentru a răzui și dizolva orice bucăți de aromă maro rămase în partea de jos a tigaiei.
Bateți făina, puțin câte puțin, și amestecați până când făina este încorporată fără probleme în amestec; se toarnă bulionul de pui și se bate constant până când șuvița ajunge la foc mic și se îngroașă, aproximativ 5 minute. Se amestecă sosul de rumenire; lăsați sosul să fiarbă timp de 3 până la 5 minute și serviți cu picioarele de curcan prăjite.