Esquites (Salată Mexicană De Porumb)
Rețeta Esquites (salată mexicană de porumb) este gata în aproximativ 20 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această garnitură are 266 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Closet Cooking are 90184 de fani. Un amestec de suc de lime, maioneză, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Esquites (Salată Mexicană De Porumb De Stradă), Salată Ușoară De Porumb Mexican (Esquite), și Esquites (Salată Mexicană De Porumb) Pâine Prăjită Cu Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie grea la foc mediu-mare.
Adăugați porumbul, aruncați-l și lăsați-l să stea gătit până se carbonizează, amestecați-l și lăsați-l să se încarce din nou, aproximativ 6-10 minute.
Se adaugă jalapeno, se sotează un minut și se ia de pe foc.
Se amestecă totul și se servește cald sau la temperatura camerei.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.