Espresso Granita
Nevoie de o desert fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian? Granita Espresso ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 78 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați frișcă ușor ca acompaniament, coajă de lămâie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Espresso Granita, Granita Espresso cu frisca, și Mousse de Espresso de ciocolată albă cu burniță ușoară de Caramel Espresso.
Instrucțiuni
Într-o cratiță combinați zahărul, coaja și 1 1/2 căni de apă și aduceți amestecul la fierbere, amestecând până când zahărul este dizolvat.
Scoateți tigaia de pe foc, amestecați pudra de espresso și lăsați amestecul să se răcească. Aruncați coaja, transferați amestecul într-o tavă metalică pentru cuburi de gheață fără separatoare sau o tigaie metalică superficială și înghețați-l, amestecând și zdrobind bucățile cu o furculiță la fiecare 30 de minute, timp de 2 până la 3 ore sau până când este ferm, dar nu înghețat tare. Granita poate fi făcută cu 2 zile înainte și păstrată congelată, acoperită.
Lăsați granita să se înmoaie ușor înainte de a continua cu rețeta. Răzuiți granita cu o furculiță pentru a ușura textura, împărțiți-o în 4 feluri de desert răcite și acoperiți fiecare porție cu o parte din frisca.