Escarole cu pesmet de lămâie
Escarola cu pesmet de lămâie ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 4 și costă 1,87 USD pe porție. O porție conține 372 calorii, 8g de proteine, și 23g de grăsime. Un amestec de câteva grătare nucșoară, unt, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 17 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 83%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Escarole cu usturoi și pesmet, Sparanghel prăjit cu pesmet de lămâie parmezan, și Pește la cuptor cu migdale, lămâie și pesmet.
Instrucțiuni
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline și untul într-o tigaie la foc mediu, când untul se topește adăugați pesmet, ceapă și coajă de lămâie. Prăjiți firimiturile de pâine până devin aurii, transferați într-un castron și readuceți tigaia la foc.
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline în tigaie și apoi adăugați escarola. Întoarceți escarola în ulei pentru a se ofili, apoi condimentați cu sare, piper și nucșoară.
Adăugați bulionul și mierea și fierbeți la foc mic 2 până la 3 minute pentru a înmuia puțin verdeața. Strângeți sucul de 1/2 lămâie peste verdeață, acoperiți cu amestecul de pesmet și serviți.