Escargots Vol-au-Vent
Escargots Vol-au-Vent ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 344 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.05 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 5 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de capace de ciuperci, melci de helix, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 27%. Rețete similare includ Escargot, Escargots Aux Champignons, și Escargots A La Bourguignonne.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Scurgeți escargoturile; clătiți în apă rece și scurgeți din nou.
Într-un bol de amestecare, combinați untul, usturoiul, ceapa verde, pătrunjelul, piperul, nucșoara și vinul.
Puneți 1 linguriță de amestec de unt în fiecare coajă de patiserie. Topiți fiecare cu 1 escargot, acoperiți cu o altă linguriță de amestec de unt și așezați capacul de ciuperci deasupra.
Aranjați cojile de patiserie pe o foaie de copt de 10x15 inci.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 8 până la 10 minute sau până se rumenesc.