Escargots Vol-au-Vent

Escargots Vol-au-Vent
Escargots Vol-au-Vent ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 344 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.05 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. 5 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de capace de ciuperci, melci de helix, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 27%. Rețete similare includ Escargot, Escargots Aux Champignons, și Escargots A La Bourguignonne.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Scurgeți escargoturile; clătiți în apă rece și scurgeți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Într-un bol de amestecare, combinați untul, usturoiul, ceapa verde, pătrunjelul, piperul, nucșoara și vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
4
Se amestecă bine.
5
Puneți 1 linguriță de amestec de unt în fiecare coajă de patiserie. Topiți fiecare cu 1 escargot, acoperiți cu o altă linguriță de amestec de unt și așezați capacul de ciuperci deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
EscargotEscargot
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
6
Aranjați cojile de patiserie pe o foaie de copt de 10x15 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și UscateCireșe Tartă Congelate Fără Sâmburi, Dezghețate, Scurse și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Coaceți într-un cuptor preîncălzit timp de 8 până la 10 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista