Ensalada Numero Uno

Ensalada Numero Uno
Ensalada Numero Uno ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,05 USD pe porție. O porție conține 272 calorii, 9g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână sirop de agave, fasole, jalapeno și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 77%. Rețete similare includ Ensalada de paste, Ensalada De Nopales, și Ensalada De Nochebuena.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună tequila, agave, chimen, suc de lămâie și ulei de măsline. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
TequilaTequila
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
2
Pentru ensalada: curățați și tăiați jicama în felii julienned. Deschideți fasolea neagră și clătiți ușor sub apă curentă rece pentru a îndepărta o parte din excesul de amidon. Feliați scallions și tăiați fin jalapeno-ul în rondele subțiri de hârtie (îndepărtați semințele pentru mai puțină căldură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)4 Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Felii Subțiri (aproximativ 1-1/4 Lbs.)
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
JicamaJicama
AmidonAmidon
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
3
Combinați totul împreună cu porumbul și ardeii grași într-un castron mare și amestecați bine. Îmbrăcați-vă cu vinaigreta și acoperiți cu un strop de coriandru și pudră de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista