Engleză Toffee Baruri

Engleză Toffee Baruri
Reteta engleză Toffee baruri pot fi făcute în aproximativ 35 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 140 calorii. Pentru 23 de cenți pe porție, primești un desert care servește 36. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Dacă aveți la îndemână nuci pecan, sare, sirop de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar totuși fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Caramelă Engleză, Caramelă Engleză, și Caramelă Engleză.

Instrucțiuni

1
Unt un 15-in. x 10 inch. x 1 în. tigaie cu 1 lingura unt; pus deoparte. Într-un 3-qt greu. cratiță, topiți untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați zahăr și sirop de porumb; gătiți și amestecați la foc mediu până când un termometru pentru bomboane citește 295 CP (etapa soft-crack).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
3
Se ia de pe foc; se amestecă nucile pecan și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se toarnă rapid în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se lasă să stea 5 minute. Folosind un cuțit ascuțit, scor în linii.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Se lasă să stea la temperatura camerei până se răcește.
7
Separați în pătrate, folosind un cuțit ascuțit, dacă este necesar. Într-un cuptor cu microunde, topiți acoperirea bomboanelor, amestecând des. Scufundați pătratele, pe rând, în acoperire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Ovăz și MiereCu Ovăz și Miere
Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)Legume Crude Pentru înmuiat (țelină, Ardei Verde, Morcovi Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Așezați pe hârtie cerată până când este setată.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Desertul poate fi asociat cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista