Endive cu ficat de pui P. P. P. L. și marmeladă de cireșe uscate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați andive cu ficat de pui P Pinculte și marmeladă de cireșe uscate. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 100 de calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 75 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați andive, coajă de portocală, cireșe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Liver P. M. – cel mai mătăsos și mai cremos Mousse de ficat de pui din toate timpurile, Pate De Ficat De Pui, și Pate Din Ficat De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați cireșele și vinul roșu și lăsați să stea până când cireșele s-au înmuiat puțin, cel puțin o oră și până peste noapte.
Într-o tigaie medie saut la foc moderat, încălziți grăsimea de pui sau uleiul de măsline.
Se adaugă ceapa și saut-ul, amestecând ocazional, până se rumenesc și se caramelizează, aproximativ 40 de minute. Creșteți căldura până la moderat, adăugați cimbru sau maghiran, 1 lingură de oțet de vin roșu, cireșele și vinul în care s-au înmuiat. Gatiti pana cand cea mai mare parte a lichidului s-a evaporat, 3 pana la 4 minute.
Se adaugă restul de oțet de vin roșu și se condimentează cu sare și piper. Se lasă deoparte să se răcească. Faceți înainte: marmelada de cireșe poate fi făcută înainte și depozitată, într-un recipient etanș la frigider, până la 3 zile.
Aranjați un raft la aproximativ 6 inci de flacăra unui pui de carne.
Așezați tigaia pentru broiler sau o foaie de copt pe raft și preîncălziți broilerul.
Dacă folosiți grăsime de pui, într-o cratiță mică la foc mic încălziți grăsimea până se topește. Într-un castron mare, aruncați ficatul, aproximativ 2 linguri de grăsime de pui topită sau uleiul de măsline, sarea și piperul. Aranjați ficatul, într-un singur strat, pe tigaia sau foaia de copt preîncălzită și fierbeți timp de 2 minute. Întoarceți ficatul și continuați să fierbeți până se înmoaie când este presat și de culoare maro pal, cu aproximativ 1 minut în plus.
Transferați ficatul pe o tăietură și lăsați să se răcească.
Odată ce ficatul este suficient de rece pentru a fi manevrat, tocați-le grosolan, asigurându-vă că le lăsați groase.
Transferați într-un castron mare, stropiți cu restul de 2 linguri de grăsime de pui încălzită sau ulei de măsline și aruncați ușor pentru a combina. Se condimentează cu sare și piper.
Separați frunzele de andive și aranjați pe un platou. Umple fiecare frunze de andive cu aproximativ 2 linguri pate, partea de sus cu o bucată de cires marmeladă, și să termin cu un grăunte de coaja de portocala.