Enchiladas Negras

Enchiladas Negras
Rețeta Enchiladas Negras este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $2.02 pe portie, veți obține un curs principal care servește 9. O porție conține 317 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime. Un amestec de fasole, brânză cheddar ușoară, cremă mexicană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Dominicană Moro De Habichuelas Negras, Moro-Locrio de lac și Habichuelas Negras, și Fasole Neagră Simplă (Caraotas Negras).

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, combinați ciupercile, ardeii iute poblano, ceapa, semințele de chimen și 1/2 cană bulion. Aduceți la foc mic la foc mediu-mare; acoperiți, reduceți focul și fierbeți până când legumele sunt suculente și moale, 12 până la 15 minute. Descoperiți, creșteți căldura la mare și amestecați des până când legumele sunt uscate și încep să se rumenească, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
Ardei IuteArdei Iute
Piper PoblanoPiper Poblano
BulionBulion
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Într-un castron, amestecați amidonul de porumb cu restul de 1 cană de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați 1/2 cană smântână și bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se adaugă în amestecul de ciuperci și se amestecă până la fierbere, 1 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
5
Într-un blender, fasole vârtej, salsa și sos enchilada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
FasoleFasole
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6
Se toarnă 1 1/2 cană sos de fasole într-un vas de copt de 9 x 13 inci. Stivați 6 tortilla și tăiați-le în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Așezați 6 jumătăți în caserolă, marginile drepte pe laturile caserolei, apoi suprapuneți 3 tortilla întregi pentru a acoperi complet fundul. Răzuiește amestecul de ciuperci pe tortilla și întinde nivelul. Potriviți marginile drepte ale jumătăților de tortilla rămase pe laturile caserolei, apoi suprapuneți tortilele întregi rămase pentru a acoperi umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
CiuperciCiuperci
Ardei ArbolArdei Arbol
8
Se toarnă sosul de fasole neagră rămas peste tortilla și se întinde pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Fasole NeagrăSos De Fasole Neagră
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Ardei ArbolArdei Arbol
9
Coaceți într-un cuptor de 350 până când sosul clocotește, 35 până la 40 de minute (45 de minute dacă este răcit).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Se presară brânză și se coace până se topește, cu 3 până la 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Scoateți caserola din cuptor și lăsați să stea 10 până la 15 minute. Top decorativ cu castraveți, dacă se dorește, și cilantro. Împrăștiați aproximativ jumătate din ceapa roșie oțetată peste caserolă; puneți restul într-un castron mic. Lingura smântână rămasă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
SmântânăSmântână
CastraveteCastravete
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
12
Cu un cuțit ascuțit, tăiați caserola enchilada în 6 sau 9 dreptunghiuri; cu o spatulă largă, transferați porții pe farfurii.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
CuțitCuțit
13
Adăugați mai multă smântână și ceapă de oțet la gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
CeapăCeapă
14
Ceapă roșie cu oțet: curățați și tăiați subțire 1 ceapă roșie (8 oz.). Separați inelele și aruncați - le într-o tigaie de 10 până la 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Adăugați 3/4 cană de oțet de orez condimentat și aduceți la fierbere la foc mare, amestecând ocazional, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Orez CondimentatOțet De Orez Condimentat
16
Se ia de pe foc și se lasă să stea până se răcește, amestecând des.
17
Serviți sau acoperiți și răciți până la 3 zile. Ridicați de la lichid la utilizare. Face aproximativ 1 cană.
18
Sfat înainte: puteți face umplutura (pașii 1 și
19
și sos (pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
20
până la 1 zi înainte; acoperiți separat și răciți. Puteți asambla caserola (prin pas
21
până la 2 ore înainte; acoperiți și răciți.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate22
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista