Enchiladas Fără Carne

Enchiladas Fără Carne
Enchiladas fără carne ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 498 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 31 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciorba de legume, porumb, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Smântână Enchiladas Fără Carne, Enchiladas De Fasole Neagră Fără Carne, și Enchiladas Vegetariene: Brânză, Fără Carne, Delicioasă.

Instrucțiuni

1
Pentru a face sosul: într-o tigaie mare la foc mare, încălziți uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați usturoiul și chili-ul și saut-ul până la auriu, 5 până la 7 minute. Se amestecă chimenul și saut-ul până se parfumează, cu aproximativ 30 de secunde în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
3
Adăugați roșiile, sarea, piperul și bulionul. Se amestecă și se gătește la foc mediu-mic timp de aproximativ 15 minutes.In un robot de bucătărie sau un blender, procesați amestecul de sos într-un piure neted, în loturi, dacă este necesar. Întoarceți piureul în tigaie și puneți-l la foc mediu încă 5 minute și puneți-l deoparte.mănâncă ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu. Pe rând, încălziți tortilele în tigaia fierbinte până se înmoaie, aproximativ 20 de secunde pe fiecare parte.Ungeți ușor un vas de copt suficient de mare pentru a ține 8 enchiladas unul lângă altul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Așezați cartofii dulci, fasolea și porumbul, în centrul unei tortilla, presărați umplutura cu 2 linguri. din brânză și 2 linguri de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5
Rulați tortilla și așezați-o în vas, cu cusătura în jos. Repetați până când ați format toate cele 8 enchiladas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
6
Stropiți sosul rezervat deasupra enchiladelor și presărați cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Coaceți enchiladele până când umplutura clocotește și brânza este topită și aurie, aproximativ 20 de minute. Transferați cu grijă 2 enchiladas pe fiecare dintre cele 4 farfurii, garnisiți cu coriandru proaspăt și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista