Enchiladas de pui și porumb
Enchiladas de pui și porumb ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 5 porții cu 547 calorii, 33g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, brânză monterey jack, sos enchilada și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Enchiladas de pui și porumb, Enchiladas De Pui Din Crep De Porumb Albastru, și Enchiladas de pui afumat cu porumb și poblanos prăjit.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Pulverizați vasul de copt de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit.
Întindeți 1/4 cană de sos enchilada în fundul vasului de copt. Rezervați 1/3 cană de porumb.
În castron mediu, amestecați puiul, 1 cană de brânză Monterey Jack, brânza mexicană, porumbul rămas, chimenul și pudra de usturoi. Puneți aproximativ 1/2 cană de umplere pe fiecare tortilla.
Rulați fiecare tortilla strâns; așezați cusătura în jos în vasul de copt.
Stropiți sosul enchilada rămas deasupra.
Coaceți descoperit aproximativ 30 de minute sau până când se rumenesc și se rumenesc ușor.
Presărați enchiladas cu restul de 1/2 cană de brânză Monterey Jack, porumb rezervat și coriandru.