Enchiladas de pui stratificat cu sos Tomatillo-Cilantro

Enchiladas de pui stratificat cu sos Tomatillo-Cilantro
Rețeta Enchiladas de pui stratificat cu sos Tomatillo-Cilantro este gata în aproximativ 1 oră și 15 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 8 porții cu 481 calorii, 40g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.28 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați frișcă, serrano chile, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Sos De Pui Și Tomatillo Enchiladas, Enchiladas De Pui Cu Sos Cremos De Tomatillo, și Pui Enchiladas cu sos cremos de Tomatillo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă tomatillos, bulion de pui și căței de usturoi într-o cratiță mare. Acoperiți și aduceți amestecul la fiert. Reduceți căldura; fierbeți ușor până când tomatillos sunt moi, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
TomatillosTomatillos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Transferați amestecul fierbinte la procesor.
4
Adăugați ceapă verde feliată, coriandru tocat și chile feliat; amestecați amestecul în piure grosier. Condimentează sosul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapa VerdeCeapa Verde
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Ardei IuteArdei Iute
SosSos
5
Suprapuneți 6 tortilla în vas de copt oval sau dreptunghiular de 13x9x2 inci. Top tortilla cu jumătate de fâșii de pui și jumătate de fâșii de mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oferte De PuiOferte De Pui
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Se toarnă 2 căni de sos tomatillo uniform. Se acoperă cu tortilla rămasă, fâșii de pui și mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oferte De PuiOferte De Pui
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
TomatillosTomatillos
1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii1/2 Ardei Verde Mediu, Tăiat Fâșii
SosSos
7
Se toarnă peste 1 1/2 căni de sos tomatillo, apoi frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
TomatillosTomatillos
SosSos
8
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
9
Coaceți până la barbotare, aproximativ 25 de minute. Se răcește enchiladas 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Se servește cu sosul tomatillo rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomatillosTomatillos
SosSos
1
Legat atât de roșie, cât și de agrișă, tomatillos arată ca niște roșii verzi mici, cu coji de hârtie. Sunt tari și acide, cu arome de măr și lămâie și pot fi consumate crude sau fierte. Alegeți-le pe cele ferme; asigurați-vă că îndepărtați coaja și clătiți fructele înainte de utilizare. Veți găsi tomatillos la unele supermarketuri și la piețele latine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii VerziRoșii Verzi
AgrișeAgrișe
TomatillosTomatillos
TomateTomate
MărMăr
FructeFructe
LămâieLămâie

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate48
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista