Enchiladas de pui cu Salsa Verde
Enchiladas de pui cu salsa Verde este un fără gluten rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 346 calorii, 23g de proteine, și 12g de grăsime per portie. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați 3-brânză cremă mai puțin grasă, bulion de pui mai puțin sodiu, pene de var și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Enchiladas de pui Salsa Verde luminat cu ananas Avocado Salsa, Enchiladas de pui cu Salsa Verde, și Pui Enchiladas Salsa Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Combinați primele 4 ingrediente într-un blender; procesați până se omogenizează.
Combinați puiul și crema de brânză într-un castron mare. Se amestecă 1/2 cană amestec de salsa. Rezervați amestecul de salsa rămas.
Aduceți bulionul la foc mic într-o tigaie medie. Lucrul cu o tortilla la un moment dat, se adaugă tortilla la tigaie; gatiti 20 de secunde sau până când umed, de cotitură o dată.
Scoateți tortilla; scurgeți pe prosoape de hârtie. Lingura aproximativ 1/4 cana amestec de pui în jos centrul de tortilla; rulati.
Așezați tortilla, cu fața în jos, într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. Repetați procedura cu restul de tortilla, bulion și amestec de pui.
Se toarnă amestecul de salsa rămas peste enchiladas; se presară uniform cu queso fresco și praf de chili.
Coaceți la 425 timp de 18 minute sau până când se încălzește bine.
Se servește cu pene de var.
Garnisiți cu crengute de coriandru, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Williams Selyem Westside Road Neighbors Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 140 de dolari.
![Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir]()
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!