Enchiladas de pui, cartofi și morcovi cu sos Ancho-Guajillo Chile
Enchiladas de pui, cartofi și morcovi cu sos Ancho-Guajillo Chile ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $1.94 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 599 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sos ancho-guajillo chile, morcovi, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Încercați Carne Lite: Enchiladas de cartofi dulci și pui cu sos Chile, Cina în seara asta: salată de cartofi dulci cu ceapă caramelizată și pansament Guajillo Chile, și Roșu Chile Sos De Pui Enchiladas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți primele 5 ingrediente la fiert în oală mare. Reduceți căldura; fierbeți ușor până când puiul este gătit, aproximativ 30 de minute. Se răcește puiul în bulion 30 de minute, apoi se transferă puiul în castron și se răcește complet (se rezervă bulionul pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Grăsime De Porc înapoi
2
Gatiti morcovii in oala cu apa sarata clocotita pana cand sunt fragede, aproximativ 6 minute. Folosind lingura cu fante, transferați morcovii într-un alt bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați cartofii în aceeași oală și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Scurgere. Se răcește cartofii, apoi se curăță și se taie cubulețe de 3/4 inch; se adaugă în castron cu morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Preîncălziți cuptorul la 200 buc.F. aduceți sosul Ancho-Guajillo Chile la foc mic într-o cratiță mare. Reduceți căldura la minim și mențineți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Guajillo
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Cuptor
6
Încălziți 3 linguri de ulei în tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Așezați 1/2 cană de sos cald de chile într-un castron mediu. Înmuiați bucățile de pui în sos pentru a acoperi, permițând excesului să picure înapoi în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Ardei Iute
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
8
Adăugați bucăți de pui în tigaie și prăjiți până se încălzește, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Transferați puiul pe foaia de copt cu ramă și păstrați-l cald la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
10
Se toarnă 1/4 cană de ulei în aceeași tigaie; se încălzește la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Se adauga cartofii si morcovii; saut pana se incalzeste, aproximativ 6 minute. Folosind lingura cu fante, transferați cartofii și morcovii în vasul de copt de 13x9x2 inci. Se condimentează cu sare. Păstrați cald în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Morcov
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tava De Copt
Cuptor
12
Încălziți 1/2 cană de ulei în aceeași tigaie la foc mediu. Înmuiați rapid 1 tortilla în sos cald de chile pentru a acoperi, apoi glisați cu grijă tortilla în ulei fierbinte (amestecul se va stropi). Gatiti 10 secunde pe fiecare parte. Folosind clești, transferați tortilla pe foaia de copt; pliați tortilla în jumătate. Păstrați cald în cuptor. Repet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Ardei Iute
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie
Clește
Cuptor
13
Așezați 2 tortilla pe fiecare farfurie. Se acoperă cu o parte din sosul cald de chile, apoi cartofi și morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene Congelate
Cartofi
Morcov
Ardei Iute
Sos
14
Se presară cu brânză, ceapă feliată, ridichi și jalapeincormos; se acoperă cu crema. Aranjați 2 frunze de salată alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Salată
Ridiche
Brânză
Crema Mexicană
Ceapă
15
Așezați puiul deasupra salatei și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Salată Verde
16
* Cremă mexicană cultivată cu aromă ușor de nucă și consistență de smântână subțire.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.