Enchiladas De Porc

Enchiladas De Porc
Rețeta enchiladas de porc este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $1.67 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 409 calorii. Un amestec de salsa tomatillo, carne de porc la grătar cu citrice-chimen, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Enchiladas De Porc, BBQ tras Enchiladas de porc, și Enchiladas De Porc Tras pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă carne de porc, coriandru și 1/2 cană de salsa tomatillo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
2
Într - o tigaie de 9 x 13 inci, amestecați salsa de roșii și 1/2 cană bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Într - o tigaie de 8 până la 10 inci la foc mediu-mare, aduceți bulionul rămas de 1/2 cană la abur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se ia de pe foc. Înmuiați 1 tortilla la un moment dat în bulion pentru a se înmuia ușor, aproximativ 1 secundă. Pe măsură ce se înmoaie, așezați fiecare tortilla plat și lingurați 1/8 din amestecul de porc în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5
Se presară cu aproximativ 1 lingură de brânză, apoi se rulează tortilla pentru a închide umplutura. Setați cusătura enchilada în tava de 9 pe 13 inci. Repetați pentru a umple tortilele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Puneți salsa tomatillo rămasă peste enchiladas, apoi presărați cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
7
Coaceți într-un cuptor de 400 până când enchiladele sunt fierbinți în centru și salsa clocotește, aproximativ 30 de minute. Porțiuni de Top cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Dientes De AjoDientes De Ajo
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista