Enchiladas De Porc
Rețeta enchiladas de porc este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $1.67 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 409 calorii. Un amestec de salsa tomatillo, carne de porc la grătar cu citrice-chimen, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Salsa De Căpșuni Pentru Desert ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Enchiladas De Porc, BBQ tras Enchiladas de porc, și Enchiladas De Porc Tras pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă carne de porc, coriandru și 1/2 cană de salsa tomatillo.
Într - o tigaie de 9 x 13 inci, amestecați salsa de roșii și 1/2 cană bulion.
Într - o tigaie de 8 până la 10 inci la foc mediu-mare, aduceți bulionul rămas de 1/2 cană la abur.
Se ia de pe foc. Înmuiați 1 tortilla la un moment dat în bulion pentru a se înmuia ușor, aproximativ 1 secundă. Pe măsură ce se înmoaie, așezați fiecare tortilla plat și lingurați 1/8 din amestecul de porc în centru.
Se presară cu aproximativ 1 lingură de brânză, apoi se rulează tortilla pentru a închide umplutura. Setați cusătura enchilada în tava de 9 pe 13 inci. Repetați pentru a umple tortilele rămase.
Puneți salsa tomatillo rămasă peste enchiladas, apoi presărați cu brânză rămasă.
Coaceți într-un cuptor de 400 până când enchiladele sunt fierbinți în centru și salsa clocotește, aproximativ 30 de minute. Porțiuni de Top cu smântână.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 58 de dolari pe sticlă.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Vintage - ul din 2016 al Emerald Ridge Pinot este deosebit de concentrat și plin de viață, prezentând frumos rădăcinile sale din Valea Verde. Aromele strălucitoare de cireșe, cutie de trabucuri și plăcintă cu rubarbă conduc calea, urmate de mirosuri mai întunecate de afine, mure și floare de zmeură după timp în pahar. Notele savuroase de cimbru, cardamom și cuișoare oferă un strat suplimentar de complexitate. Gura este plină de fructe dulci de cireșe/fructe de pădure, purtate pe taninuri ferme, oferind vinului acea delicioasă care te face să te întorci pentru mai mult. Placinta de cirese inchisa cu condimente de nucsoara ecou in finisajul energetic. Notele sărate și acidulate ale unui cheddar de capră îmbătrânit scot în evidență fructele dulci din vin, la fel ca o șuncă afumată savuroasă sau bruschetta de ciuperci.