Enchiladas
Enchiladas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 304 calorii. Această rețetă servește 10 și costă 1,02 USD pe porție. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Această rețetă de la Toateretete are 59 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză, carne de vită măcinată, sos picant și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Enchiladas Verdes con Pavo (Verde Chile Turcia Enchiladas), Enchiladas de Pollo (enchiladas de pui), și Enchiladas de pui (Enchiladas de Pollo).
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Gatiti carnea de vita intr-o tigaie de 10 inci la foc mediu mare pana se rumeneste bine.
Se toarnă orice grăsime. Se amestecă 1/2 cană de sos și 1 cană de brânză.
Întindeți 1/2 cană de sos în vas de copt de 13 x 9 x 2 inci.
Lingura aproximativ 2 amestec de carne lingura jos centrul de fiecare tortilla.
Rulați și așezați cusătura în jos în vasul pregătit. Se acoperă cu sosul rămas și brânza.
Coaceți timp de 20 de minute până când brânza se topește. Mărci 10 la 12 enchiladas.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.