Empanadas De Vită Măcinată (Picadillo)
Rețeta Empanadas de carne de vită măcinată (Picadillo) este gata în aproximativ 1 oră și 30 de minute și este cu siguranță o uimitoare lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Această rețetă servește 8. O porție conține 473 calorii, 11g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 7 fani. Mergeți la magazin și ridicați piper, sare, chuck de carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este solid. Încercați Picadillo Cubano (Fel De Mâncare Cubanez De Carne De Vită), Picadillo cubanez: tocană de vită măcinată cu roșii măsline și stafide, și Picadillo Empanadas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Încălziți uleiul într-o tigaie grea la foc mediu-mare.
Adăugați mandrina de vită măcinată și gătiți până se rumenesc, aproximativ 7 minute. Condimentează cu sarea și piperul.
Se adaugă măslinele, stafidele, morcovii și ceapa și se sotează doar câteva minute până se înmoaie.
Adăugați piureul de roșii și fierbeți timp de 10 minute. Opriți focul și răciți-l la temperatura camerei înainte de a umple empanadele.
Ungeți o foaie mare de copt cu un spray de gătit antiaderent. Desfaceți o foaie de patiserie cu puf pe o suprafață ușor făinată. Folosind un sucitor cu făină, rulați patiseria la o grosime de 1/4-până la 1/8 inci. Cu un cuțit, tăiați 4 pătrate egale care măsoară 4 1/2-pe-5 1/2-inci.
Adăugați 2 linguri de amestec de vită răcit în centrul pătratului.
Periați marginea fiecărui pătrat cu o spălare de ou și pliați pentru a forma în triunghiuri. Strângeți marginile cu o furculiță.
Transferați empanadele pe foaia de copt pregătită și periați-le cu spălarea rămasă a ouălor.
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 25 de minute.