Empanadas De Cartofi Dulci
Reteta Empanadas de cartofi dulci ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 25 minute. Această rețetă servește 16 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 117 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, cartofi dulci, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare sunt Empanadas De Cartofi Dulci, Linte vegetariană și Empanadas de cartofi dulci, și Empanadas de linte, Kale și cartofi dulci cu sos Chimichurri cremos.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mic, zdrobiți cartofii dulci cu o furculiță și amestecați crema de brânză, zahărul brun dacă folosiți, sucul de lămâie și vârful de sare până la crem.
Scoateți aluatul din tub și separați-l în 4 dreptunghiuri. Lucrând cu 1 dreptunghi la un moment dat, rulați peste liniile perforate din aluat pentru a sigila împreună.
Tăiați dreptunghiul în jumătate și apoi tăiați jumătățile în 2 triunghiuri.
Așezați o linguriță plină de umplutură de cartof dulce în centrul fiecăruia dintre cele 4 triunghiuri. Îndoiți aluatul pe fiecare, ca și cum ați face ravioli și prindeți marginile împreună.
Continuați să faceți mici empanade triunghiulare cu restul de aluat, 16 în total.
Așezați triunghiurile pe o foaie de copt căptușită cu pergament și în cuptorul preîncălzit.
Coaceți empanadele până devin aurii, aproximativ 10 până la 12 minute. Între timp, într-un castron puțin adânc, amestecați împreună zahărul, scorțișoara și vârful de sare. În timp ce este încă cald, periați empanadele cu unt topit, apoi aruncați ușor amestecul de scorțișoară-zahăr.
Serviți empanadele cu iaurt simplu pentru scufundare.
Vin recomandat: Tempranillo, Grenache, Albarino
Spaniolă funcționează foarte bine cu Tempranillo, Grenache, și Albarino. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. CVNE Seleccion de fincas Tempranillo cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![CVNE Seleccion de fincas Tempranillo]()
CVNE Seleccion de fincas Tempranillo
Vin făcut cu struguri din podgoriile noastre din Villalba del Duero, Burgos. Strat violet ridicat. Nas cu multe note de fructe negre înmuiate de aromele florale care sunt punctate de o notă de minerale din sol, care se amestecă cu vanilia provenită din scurta lor ședere în butoi. La palat este netezit cu un tanin nobil care oferă un gust lung și persistent după gust. Realizat cu 100% Tempranillo.Împerechere perfectă cu tot felul de carne grasă și vânat sub formă de fripturi, tocănițe, pe lângă diferitele brânzeturi din zonă.