Empanada II
Empanadas II ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 32. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întregi 30 și vegetariană are 38 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați stafide, ceapă, ouă fierte și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Empanadas de curcan și piure de cartofi - Empanadas de Pavo, Empanadas de pipi XVN (Empanadas umplute cu arahide și cartofi), și Empanadas de Flor De Calabaza (Squash Blossom Empanadas).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați cartofii tăiați cubulețe într-o cratiță medie și acoperiți cu apă.
Se pune la foc mare și se aduce la fierbere. Se fierbe timp de 5 minute sau până când cartofii sunt fragede.
Puneți o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ulei de măsline, apoi ceapă. Aruncați ușor pentru a acoperi.
Se sotează ceapa timp de 5 minute, apoi se adaugă cartofii fierți.
Se amestecă încă 10 minute, până când ceapa se caramelizează și cartofii se rumenesc ușor.
Puneți cartofii și ceapa într-un castron mare.
Adăugați ouă fierte, măsline și stafide.
Adăugați sare și piper după gust.
Rulați produse de patiserie și tăiați 32 de cercuri de 3 inci.
Așezați o lingură de umplutură pe o jumătate din fiecare cerc. Îndoiți patiseria în jumătate și sertizați marginile cu o furculiță.
Așezați empanadele pe o foaie de copt și periați fiecare cu ou bătut.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute, până se rumenesc.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Spaniola funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Familia Torres Coronas Tempranillo cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Familia Torres Coronas Tempranillo]()
Familia Torres Coronas Tempranillo
86% Tempranillo, 14% Cabernet SauvignonCuloare subtilă de cireș cu nuanțe roșii de cărămidă. Aromă elegantă, care prezintă un echilibru delicat între notele varietale de fructe de pădure și lemn dulce și indicii picante de stejar. Palat bine rotunjit, cu taninuri varietale netede.Ideal cu carne, tocanite, caserole și tradiționalul nostru "paella". Perfect cu brânzeturi cremoase.