El Paso Pizza

El Paso Pizza
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați El Paso Pizzan. Această rețetă face 1 porții cu 2848 calorii, 151G de proteine, și 147g de grăsime fiecare. Pentru $14.53 pe portie, această rețetă acoperă 74% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână sos marinara, crustă de pizza, ardei iute poblano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ El Paso Pico De Gallo, Supă De Fasole El Paso, și Torturi De Curcan La Grătar El Paso.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Gatiti carnea de vita macinata intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand carnea se rumeneste si se rumeneste, aproximativ 10 minute. Condimentează carnea cu chimen, piper chipotle, pudră de chili ancho și sare. Se amestecă feliile de ardei poblano și ceapa verde; gătiți până când sucurile de vită se caramelizează pe carne de vită și ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's® - Fără Sare AdăugatăSos De Roșii Hunt's® - Fără Sare Adăugată
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Piper PoblanoPiper Poblano
Ceapa VerdeCeapa Verde
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
ArdeiArdei
ChimenChimen
Carne De VităCarne De Vită
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Țineți un prosop de hârtie cu clești și folosiți-l pentru a șterge tigaia curată de excesul de grăsime. Înclinați tigaia pentru a obține cât mai mult posibil.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
CleșteClește
4
Turnați sosul marinara în amestecul de carne și continuați să gătiți și amestecați până când fâșiile de piper sunt ușor fragede, încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos MarinaraSos Marinara
PiperPiper
CarneCarne
5
Rotiți crusta de pizza într-un dreptunghi mare pe o suprafață de lucru înmuiată și așezați-o pe o foaie mare de copt ușor prăfuită cu făină. Folosiți clești pentru a alege fâșii de piper din sos și distribuiți-le uniform pe crustă; întindeți restul de sos de carne peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Pizza PregătităCrustă De Pizza Pregătită
PiperPiper
SosSos
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CarneCarne
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CleșteClește
6
Întindeți brânza pepperjack deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză PepperjackBrânză Pepperjack
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Puneți pizza pe fundul cuptorului preîncălzit și coaceți timp de 6 minute. Mutați pizza în mijlocul aragazului; continuați să coaceți până când crusta de pizza se rumeneste și brânza clocotește și se topește, încă 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crustă De Pizza PregătităCrustă De Pizza Pregătită
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
8
Scoateți pizza din tigaie și glisați pizza pe un suport de răcire pentru a preveni crusta să devină umedă. Se răcește aproximativ 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții1
Scor De Sănătate84
Revista