El Paso Pizza
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați El Paso Pizzan. Această rețetă face 1 porții cu 2848 calorii, 151G de proteine, și 147g de grăsime fiecare. Pentru $14.53 pe portie, această rețetă acoperă 74% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Dacă aveți la îndemână sos marinara, crustă de pizza, ardei iute poblano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ El Paso Pico De Gallo, Supă De Fasole El Paso, și Torturi De Curcan La Grătar El Paso.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Gatiti carnea de vita macinata intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand carnea se rumeneste si se rumeneste, aproximativ 10 minute. Condimentează carnea cu chimen, piper chipotle, pudră de chili ancho și sare. Se amestecă feliile de ardei poblano și ceapa verde; gătiți până când sucurile de vită se caramelizează pe carne de vită și ardei.
Țineți un prosop de hârtie cu clești și folosiți-l pentru a șterge tigaia curată de excesul de grăsime. Înclinați tigaia pentru a obține cât mai mult posibil.
Turnați sosul marinara în amestecul de carne și continuați să gătiți și amestecați până când fâșiile de piper sunt ușor fragede, încă 2 până la 3 minute.
Rotiți crusta de pizza într-un dreptunghi mare pe o suprafață de lucru înmuiată și așezați-o pe o foaie mare de copt ușor prăfuită cu făină. Folosiți clești pentru a alege fâșii de piper din sos și distribuiți-le uniform pe crustă; întindeți restul de sos de carne peste crustă.
Întindeți brânza pepperjack deasupra.
Puneți pizza pe fundul cuptorului preîncălzit și coaceți timp de 6 minute. Mutați pizza în mijlocul aragazului; continuați să coaceți până când crusta de pizza se rumeneste și brânza clocotește și se topește, încă 8 până la 10 minute.
Scoateți pizza din tigaie și glisați pizza pe un suport de răcire pentru a preveni crusta să devină umedă. Se răcește aproximativ 10 minute înainte de feliere.