Eglefinul învelit în prosciutto este o rețetă fără gluten, primară și pescatariană, cu 4 porții. O porție conține 311 calorii , 30 g de proteine și 20 g de grăsimi . Pentru 4,15 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este apreciată de 1 gurmand și bucătar. Această rețetă de la Taste of Home necesită șuncă de delicatese, roșii, sare și piper. Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. De la preparare până la servire, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor la cupă de 53% , ceea ce este bine. Rețete similare sunt pulpele de pui învelite în prosciutto , broccoli înveliți în prosciutto cu chipsuri de busuioc și eglefinul copt cu muștar picant .
Instrucțiuni
1
Puneți busuiocul, brânza și usturoiul într-un robot de bucătărie; acoperiți și pulsați până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Adăugați nucile de pin, sarea, fulgii de piper și piperul; acoperiți și mixați până la omogenizare. În timp ce mixați, adăugați treptat 1/4 cană de ulei într-un jet constant. Încorporați roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
4 Roșii Roșii Medii
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(poate înlocui Fontina Sau Montasio)
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Întindeți 1 lingură de pesto peste fiecare file; înfășurați cu o felie de prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Ardei Arbol
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4
Așezați pe o tavă de copt unsă cu dimensiunile de 38 x 25 x 2,5 cm și ungeți cu uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Frișcă Groasă, La Temperatura Camerei
5
Coaceți la 200°C timp de 10-15 minute sau până când peștele se desface ușor cu o furculiță.