Eglefin Umplut Cu Crab
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați eglefinul umplut cu Crab. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 685 calorii, 58G de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 7,78 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, brânză romano, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Eglefin Umplut, Eglefin Umplut, și Eglefin La Grătar Umplut Cu Lămâie Și Ierburi.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Adăugați țelina, ceapa verde și usturoiul și gătiți și amestecați câteva minute până se înmoaie.
Se ia de pe foc și se amestecă carnea de crab, cuburile de pâine, oul, brânza Romano, sucul de lămâie și roșiile. Se condimentează cu sare și 1/4 linguriță de piper și se amestecă până se omogenizează bine.
Așezați fileurile de eglefin în vasul de copt pregătit.
Ungeți fiecare cu unt topit.
Așezați o lingură grămadă de amestec de crab pe jumătate din fiecare File și pliați cealaltă jumătate pentru a acoperi. Asigurați-vă cu scobitori, dacă doriți.
Presărați orice umplutură rămasă și stropiți cu orice unt topit rămas. Acoperiți vasul cu un capac sau folie de aluminiu. (Vasul poate fi, de asemenea, făcut din timp și refrigerat în acest moment.)
Coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit, apoi scoateți capacul și coaceți încă 10 minute, până când blatul s-a rumenit și peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.