Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați eglefinul umplut cu Crab. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 685 calorii, 58G de proteine, și 41G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 7,78 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, brânză romano, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Eglefin Umplut, Eglefin Umplut, și Eglefin La Grătar Umplut Cu Lămâie Și Ierburi.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați țelina, ceapa verde și usturoiul și gătiți și amestecați câteva minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Se ia de pe foc și se amestecă carnea de crab, cuburile de pâine, oul, brânza Romano, sucul de lămâie și roșiile. Se condimentează cu sare și 1/4 linguriță de piper și se amestecă până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
și Piper Portocaliu
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Crabmeat
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5
Așezați fileurile de eglefin în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Eglefin
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Ungeți fiecare cu unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
7
Așezați o lingură grămadă de amestec de crab pe jumătate din fiecare File și pliați cealaltă jumătate pentru a acoperi. Asigurați-vă cu scobitori, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
8
Presărați orice umplutură rămasă și stropiți cu orice unt topit rămas. Acoperiți vasul cu un capac sau folie de aluminiu. (Vasul poate fi, de asemenea, făcut din timp și refrigerat în acest moment.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
9
Coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit, apoi scoateți capacul și coaceți încă 10 minute, până când blatul s-a rumenit și peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.