Eglefin La Cuptor Cu Roșii Și Coriandru
Eglefinul copt cu roșii și coriandru necesită aproximativ 59 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și pescatariană are 37 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți scallion, ulei de măsline, praf de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 25%, ceea ce este destul de rău. Încercați Eglefin La Cuptor Cu Coriandru Și Condimente Cajun, Eglefin copt cu roșii prăjite și fenicul, și Pui la cuptor cu roșii uscate la soare și coriandru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pre-cap cuptor la 350 degrees.In într-un castron, combinați pesmetul, sarea, piperul, praful de usturoi, praful de ceapă, pătrunjelul și fulgii de ardei roșu.
Amestecă.Pulverizați un vas/tigaie cu spray de gătit antiaderent.
Așezați 4 bucăți de pește pe produsele de coacere, cu pielea în jos.
Adăugați 1/4 lingură de ulei de măsline la fiecare bucată de pește. răspândiți pe pește.
Adăugați amestecul de pesmet deasupra fiecărei bucăți de eglefin (aproximativ 1/4 cană la fiecare bucată de pește, mai mult sau mai puțin în funcție de mărimea fileului).Gatiti la cuptor 15 minute.Între timp -- adăugați roșiile, ceapa verde, coriandrul și sucul de lămâie în castron.
Se amestecă împreună cu lingura sau degetele.După expirarea perioadei de gătit de 15 minute, adăugați amestecul de roșii/coriandru deasupra fiecărui pește și gătiți încă 5 minute.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio