Eglefin Cu Crustă De Nucă De Cocos

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați eglefinul cu crustă de nucă de cocos. Pentru $3.42 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 432 calorii, 37g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 4. 69 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de suc de lămâie, sare, aproximativ nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Eglefin cu crustă de nuci cu sote de legume de pe piața Fermierilor, Somon cu crustă de nucă de cocos cu sos de Chili de nucă de cocos, și Biban Cu Crustă De Nucă De Cocos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.tapetați o foaie de copt cu folie. Amestecați uleiul, mierea, pudra de curry, scorțișoara și 1/2 linguriță de sare într-un castron mediu.
Adăugați semințe de dovleac și aruncați pentru a acoperi.
Transferați semințele pe foaia de copt pregătită, întinzându-se cât mai uniform posibil și coaceți, aruncând ocazional, până la prăjit și parfumat, 12 până la 14 minute. Se lasă deoparte să se răcească, apoi se curăță semințele de dovleac departe de folie, se separă cu degetele, dacă este necesar, și se transferă într-un castron.Creșteți temperatura cuptorului la 232°.aranjați fileurile de pește într-un singur strat pe o foaie de copt tapetată cu folie ușor unsă; pus deoparte.
Combinați nuca de cocos, firimiturile de pâine, untul și restul de 1/2 linguriță de sare într-un castron mediu; pus deoparte.Amestecați împreună răspândirea caisei și sucul de lămâie într-un castron mic, apoi periați deasupra fiecărui file de pește. Se amestecă amestecul de pesmet pe fiecare File și se coace până se gătește și se rumenesc, 8 până la 10 minute.
Se transferă în farfurii, se acoperă cu semințe de dovleac curry și se servește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.