Eglefinul copt este un fără gluten, primar și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 1. Pentru $18.74 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 988 calorii, 149g de proteine, și 38g de grăsime. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Un amestec de unt, suc de lămâie, file de eglefin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 64%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Eglefin Copt, Eglefin Copt, și Cod Simplu Copt (Sau Eglefin).
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți ușor / pulverizați un vas mare de copt superficial.Pat eglefin uscat; aranja în vas de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Eglefin
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Presărați cu sare și pepper.In un castron mic, amestecați untul topit, sucul de lămâie și usturoiul tocat; periați uniform peste fileurile de eglefin.Se presară uniform fileurile cu tarhon de pătrunjel și boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Eglefin
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Dressing Lamaie Piper
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Coaceți la 350 timp de 25-35 de minute până când opac și fulgi ușor.
Eglefin în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.