Eglefin afumat cu flageolets într-un sos cremos de muștar (sau Nigel Slater face WTSIM)

Eglefin afumat cu flageolets într-un sos cremos de muștar (sau Nigel Slater face WTSIM)
Eglefin afumat cu flageolets într-un sos cremos de muștar (sau Nigel Slater face WTSIM) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 7 porții cu 310 calorii, 20g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, frunze de pătrunjel, eglefin și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Nigel Slater ' s Coq au Riesling, Creveții lui Nigel Slater cu verdeață asiatică, și Rața lui Nigel Slater cu smochine și Barolo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți pielea din eglefinul afumat și așezați peștele într-un vas de copt ușor cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Eglefin AfumatEglefin Afumat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Se toarnă peste lapte, apoi se adaugă suficientă apă aproape pentru a acoperi peștele. Puneți câteva frunze de dafin și macinați peste niște piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
3
Coaceți la 200C timp de aproximativ cincisprezece până la douăzeci de minute sau până când puteți scoate cu ușurință unul dintre fulgii mari și grași de carne.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Scurgeți și aruncați laptele.Clătiți și ungeți din nou vasul de copt, asigurându-vă că îndepărtați bucățile de piele din laptele rămas în urmă. Clătiți fasolea într-o sită sub apă curentă, apoi goliți-le într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Se toarnă smântâna și câteva linguri de lapte, apoi se toacă pătrunjelul și se adaugă împreună cu muștarul, o măcinare de piper negru și puțină sare. Mergeți ușor pe sare, deoarece peștele afumat este deja destul de sărat.Puneți fasolea în vas și așezați peștele deasupra, lingând o parte din fasolea cremoasă deasupra pentru a o menține umedă. Întoarceți cuptorul la 180C și coaceți timp de aproximativ patruzeci de minute, până când crema clocotește și sosul s-a îngroșat în jurul fasolei.Nigel servește lui cu spanac aburit, și recunosc că este o combinație minunată, dar fasole verde aburit Ca ilustrat mai sus de lucru la fel de bine.Acest post este intrarea mea pentru acest chelner luni, acolo ceva în cazul meu în cazul în care tema a fost impulsuri, găzduit de mine! Sunt încet de lucru drumul meu prin toate intrările și sper să aibă round-up postat mai târziu în această săptămână.Mai mult deliciousness pentru tine!Somon prăjit în tigaie pe varză, cartof dulce și rodie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
RodieRodie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
KaleKale
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Praz și pudră de eglefin afumată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Eglefin AfumatEglefin Afumat
ChowderChowder
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
7
Forme de somon afumat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
8
Gurnard laminat la cuptor cu un sos de cremă de muștar
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Eglefin în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții7
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista