Eglefin afumat cu flageolets într-un sos cremos de muștar (sau Nigel Slater face WTSIM)
Eglefin afumat cu flageolets într-un sos cremos de muștar (sau Nigel Slater face WTSIM) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 7 porții cu 310 calorii, 20g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, frunze de pătrunjel, eglefin și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Nigel Slater ' s Coq au Riesling, Creveții lui Nigel Slater cu verdeață asiatică, și Rața lui Nigel Slater cu smochine și Barolo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scoateți pielea din eglefinul afumat și așezați peștele într-un vas de copt ușor cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Eglefin Afumat
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Se toarnă peste lapte, apoi se adaugă suficientă apă aproape pentru a acoperi peștele. Puneți câteva frunze de dafin și macinați peste niște piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță Brite
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3
Coaceți la 200C timp de aproximativ cincisprezece până la douăzeci de minute sau până când puteți scoate cu ușurință unul dintre fulgii mari și grași de carne.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scurgeți și aruncați laptele.Clătiți și ungeți din nou vasul de copt, asigurându-vă că îndepărtați bucățile de piele din laptele rămas în urmă. Clătiți fasolea într-o sită sub apă curentă, apoi goliți-le într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Se toarnă smântâna și câteva linguri de lapte, apoi se toacă pătrunjelul și se adaugă împreună cu muștarul, o măcinare de piper negru și puțină sare. Mergeți ușor pe sare, deoarece peștele afumat este deja destul de sărat.Puneți fasolea în vas și așezați peștele deasupra, lingând o parte din fasolea cremoasă deasupra pentru a o menține umedă. Întoarceți cuptorul la 180C și coaceți timp de aproximativ patruzeci de minute, până când crema clocotește și sosul s-a îngroșat în jurul fasolei.Nigel servește lui cu spanac aburit, și recunosc că este o combinație minunată, dar fasole verde aburit Ca ilustrat mai sus de lucru la fel de bine.Acest post este intrarea mea pentru acest chelner luni, acolo ceva în cazul meu în cazul în care tema a fost impulsuri, găzduit de mine! Sunt încet de lucru drumul meu prin toate intrările și sper să aibă round-up postat mai târziu în această săptămână.Mai mult deliciousness pentru tine!Somon prăjit în tigaie pe varză, cartof dulce și rodie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Rodie
Bomboane De Caracatiță Brite
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cutie De Fasole Verde, Scursă
Roșii De Soare Nu
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Kale
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Praz și pudră de eglefin afumată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Eglefin Afumat
Chowder
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
7
Forme de somon afumat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon Afumat
8
Gurnard laminat la cuptor cu un sos de cremă de muștar
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Smântână
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Eglefin în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.