Eglefin afumat cu flageolets într-un sos cremos de muștar (sau Nigel Slater face WTSIM)
Eglefin afumat cu flageolets într-un sos cremos de muștar (sau Nigel Slater face WTSIM) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 7 porții cu 310 calorii, 20g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, frunze de pătrunjel, eglefin și alte câteva ingrediente, le puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 32%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Nigel Slater ' s Coq au Riesling, Creveții lui Nigel Slater cu verdeață asiatică, și Rața lui Nigel Slater cu smochine și Barolo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Scoateți pielea din eglefinul afumat și așezați peștele într-un vas de copt ușor cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Eglefin Afumat
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Se toarnă peste lapte, apoi se adaugă suficientă apă aproape pentru a acoperi peștele. Puneți câteva frunze de dafin și macinați peste niște piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Grăsime De Porc înapoi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Bomboane De Caracatiță Brite
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
3
Coaceți la 200C timp de aproximativ cincisprezece până la douăzeci de minute sau până când puteți scoate cu ușurință unul dintre fulgii mari și grași de carne.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Scurgeți și aruncați laptele.Clătiți și ungeți din nou vasul de copt, asigurându-vă că îndepărtați bucățile de piele din laptele rămas în urmă. Clătiți fasolea într-o sită sub apă curentă, apoi goliți-le într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Toppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Se toarnă smântâna și câteva linguri de lapte, apoi se toacă pătrunjelul și se adaugă împreună cu muștarul, o măcinare de piper negru și puțină sare. Mergeți ușor pe sare, deoarece peștele afumat este deja destul de sărat.Puneți fasolea în vas și așezați peștele deasupra, lingând o parte din fasolea cremoasă deasupra pentru a o menține umedă. Întoarceți cuptorul la 180C și coaceți timp de aproximativ patruzeci de minute, până când crema clocotește și sosul s-a îngroșat în jurul fasolei.Nigel servește lui cu spanac aburit, și recunosc că este o combinație minunată, dar fasole verde aburit Ca ilustrat mai sus de lucru la fel de bine.Acest post este intrarea mea pentru acest chelner luni, acolo ceva în cazul meu în cazul în care tema a fost impulsuri, găzduit de mine! Sunt încet de lucru drumul meu prin toate intrările și sper să aibă round-up postat mai târziu în această săptămână.Mai mult deliciousness pentru tine!Somon prăjit în tigaie pe varză, cartof dulce și rodie
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
șalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Rodie
Bomboane De Caracatiță Brite
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Toppinguri, Opționale
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Kale
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Praz și pudră de eglefin afumată
Ingrediente de care veți avea nevoie
Eglefin Afumat
Chowder
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
7
Forme de somon afumat
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon Afumat
8
Gurnard laminat la cuptor cu un sos de cremă de muștar
Eglefin în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.