Eggy Veggie Coace
Eggy Veggie Bake este un fără gluten garnitură. O porție conține 152 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 1,6 USD pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 92 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Toaterețetele necesită sare și piper măcinat, brânză cheddar, pudră de usturoi și ulei de măsline. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, care este spectaculos. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Eggy Veggie Coace, Veggie Eggy Scramble, și Veggie Eggy Scramble.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Pulverizați un vas de copt de 8x8 inch cu spray de gătit.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare.
Puneți dovleceii, ceapa verde, ceapa, roșiile, ciupercile și spanacul în tigaie.
Se presară cu suc de lămâie, sos Worcestershire și sos fierbinte. Condimentează cu praf de usturoi, sare și piper. Gatiti pana se inmoaie.
Transferați în vasul de copt pregătit.
Se toarnă înlocuitorul de ou peste legumele din vas. Se acoperă cu brânză.
Coaceți 20 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când înlocuitorul de ouă este setat și brânza este topită.
Tăiați cu o spatulă și bucurați-vă!