Eggnog Decupaje

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați decupajele de ouă. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 139 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, unt, pudră de bezea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Eggnog Ciocolata Chip pâine cu unt brun Eggnog glazura, Budinca de paine croissant Eggnog cu sirop de eggnog Caramel, și Cupcakes cu ouă de ciocolată cu glazură de brânză cremă de ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cerneti faina, 1 lingurita nucsoara, 1/2 lingurita scortisoara si sarea intr-un bol mare. Bateți untul și zahărul granulat într-un bol mare separat cu un mixer la viteză medie-mare până la lumină și pufos, 3 până la 5 minute. Bateți oul întreg, gălbenușul de ou, țuica și vanilia. Reduceți viteza mixerului la scăzut; adăugați amestecul de făină în 2 loturi și bateți până când este încorporat. Împărțiți aluatul în jumătate, înfășurați în folie de plastic și refrigerați până când este ferm, 1 oră.
Aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Praf fiecare bucată de aluat cu făină și rola între bucăți de pergament la 1/4 inch grosime. La frigider 15 minute.
Tăiați în forme și transferați pe foile de copt. Adunați resturile și refrigerați până când sunt ferme; reroll o dată pentru a tăia mai multe cookie-uri. Răciți decupajele 30 de minute.
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului; preîncălziți la 350 de grade F.
Coaceți prăjiturile, schimbând cratițele la jumătate, până când sunt doar aurii, 11 până la 13 minute.
Lăsați să se răcească 5 minute, apoi transferați în rafturi pentru a se răci complet.
Faceți glazura: bateți zahărul cofetarilor, pudra de bezea, restul de 1/4 linguriță fiecare scorțișoară și nucșoară și 3 până la 4 linguri de apă cu un mixer la viteză mare până la neted și gros.
Transferați într-o pungă resigilabilă și decupați un colț mic; țeavă pe fursecuri și decorați cu nonpareils.
Fotografie de Andrew Purcell