Eggnog Decupaje

Eggnog Decupaje
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați decupajele de ouă. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 139 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, unt, pudră de bezea și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Eggnog Ciocolata Chip pâine cu unt brun Eggnog glazura, Budinca de paine croissant Eggnog cu sirop de eggnog Caramel, și Cupcakes cu ouă de ciocolată cu glazură de brânză cremă de ouă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Cerneti faina, 1 lingurita nucsoara, 1/2 lingurita scortisoara si sarea intr-un bol mare. Bateți untul și zahărul granulat într-un bol mare separat cu un mixer la viteză medie-mare până la lumină și pufos, 3 până la 5 minute. Bateți oul întreg, gălbenușul de ou, țuica și vanilia. Reduceți viteza mixerului la scăzut; adăugați amestecul de făină în 2 loturi și bateți până când este încorporat. Împărțiți aluatul în jumătate, înfășurați în folie de plastic și refrigerați până când este ferm, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Praf fiecare bucată de aluat cu făină și rola între bucăți de pergament la 1/4 inch grosime. La frigider 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Tăiați în forme și transferați pe foile de copt. Adunați resturile și refrigerați până când sunt ferme; reroll o dată pentru a tăia mai multe cookie-uri. Răciți decupajele 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului; preîncălziți la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Coaceți prăjiturile, schimbând cratițele la jumătate, până când sunt doar aurii, 11 până la 13 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Lăsați să se răcească 5 minute, apoi transferați în rafturi pentru a se răci complet.
7
Faceți glazura: bateți zahărul cofetarilor, pudra de bezea, restul de 1/4 linguriță fiecare scorțișoară și nucșoară și 3 până la 4 linguri de apă cu un mixer la viteză mare până la neted și gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Transferați într-o pungă resigilabilă și decupați un colț mic; țeavă pe fursecuri și decorați cu nonpareils.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NonpareilsNonpareils
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
9
Să setați 30 de minute.
10
Fotografie de Andrew Purcell
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista