Eggnog Cheesecake III
Eggnog Cheesecake III necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 526 calorii, 9g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1712 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de cracker graham, făină, rom și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, care nu este atât de super. Încercați Eggnog Dragoste {: Eggnog Cheesecake Baruri}, Prăjitură Cu Brânză Eggnog, și Eggnog Cheesecake III pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Într-un castron mediu combinați firimiturile de cracare graham, 2 linguri de zahăr și unt. Apăsați în partea de jos a unui 9 inch formă de primăvară tigaie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute.
Așezați pe un suport de sârmă pentru a se răci.
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Într-un robot de bucătărie combinați crema de brânză, 1 cană de zahăr, făină și ouă; procesați până se omogenizează. Se amestecă în ouă, rom și nucșoară.
Se toarnă amestecul în crusta răcită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute.
Reduceți căldura la 250 și coaceți timp de 45 de minute sau până când centrul tortului este abia ferm la atingere.
Scoateți din cuptor și slăbiți imediat tortul de pe jantă.
Lăsați tortul să se răcească complet înainte de a scoate janta.