Eggnog Cheesecake III

Eggnog Cheesecake III
Eggnog Cheesecake III necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 526 calorii, 9g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1712 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de cracker graham, făină, rom și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, care nu este atât de super. Încercați Eggnog Dragoste {: Eggnog Cheesecake Baruri}, Prăjitură Cu Brânză Eggnog, și Eggnog Cheesecake III pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-un castron mediu combinați firimiturile de cracare graham, 2 linguri de zahăr și unt. Apăsați în partea de jos a unui 9 inch formă de primăvară tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Așezați pe un suport de sârmă pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
5
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Într-un robot de bucătărie combinați crema de brânză, 1 cană de zahăr, făină și ouă; procesați până se omogenizează. Se amestecă în ouă, rom și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Bomboane De Unt Tari ZdrobiteBomboane De Unt Tari Zdrobite
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Se toarnă amestecul în crusta răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Reduceți căldura la 250 și coaceți timp de 45 de minute sau până când centrul tortului este abia ferm la atingere.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Scoateți din cuptor și slăbiți imediat tortul de pe jantă.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Lăsați tortul să se răcească complet înainte de a scoate janta.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiCrăciun
Revista